Blogiloma ja OPI – Meet a Boy Cute As Can Be

Tämä varmaan tuli vähän kuin puskan takaa, mutta päätin itsekin tämän vappupäivän iltana, että otan lomaa blogista. Mitään draamaa tässä ei nyt ole taustalla, vaan teen tämän ihan vain ajanpuutteen vuoksi. Tiesin etukäteen toukokuun olevan tosi kiireinen töiden osalta. Kiire alkoikin odotettua aikaisemmin ja tällä viikollakin olen tehnyt joka ilta kotona hommia tunnista useampaan tuntiin, eikä oikeastaan vapaa-aikaa ole ollut juuri yhtään. Mä en ehtinyt saada postauksia jemmaan, enkä tiedä kuinka paljon aikaa mulla on panostaa blogiin (ja kynsiin) tässä kuussa. Tulen stressaamaan töitä ihan järjettömästi toukokuussa deadlinejen lähestyessä ja ajattelin ottaa itseltäni yhden stressin pois ja ajattelin pitää ihan kunnollisen blogiloman. Palailen sitten tänne jos ja kun aika niin sallii.

Mulla on muutenkin ollut vähän tuskaa tekstien tuottaminen ja olenkin harkinnut pelkkien kuvien postaamista Instaan, sillä se säästäisi omaa aikaa tosi paljon. Moni muukin on siirtynyt pelkästään Instan käyttöön ja varmaan aika pitkälti blogimaailman hiljentymisen vuoksi. Tämä on tosi harmi, mutta siitä huolimatta tulen todennäköisesti itsekin siirtymään pääsääntöisesti Instaan jossakin vaiheessa.

Katsotaan miten tämä nyt menee, en mielelläni edelleenkään tästä harrastuksesta halua luopua ja yks iso tekijä siinä on se, että pääsee jakamaan teidän kanssanne näitä tekeleitä. ♥ Tässä siis vielä yhdet kynnet ennen taukoa!

Tilasin itselleni yhden lakan OPIn kesäkokoelmasta Grease. Lakka on vaaleankeltainen Meet a Boy Cute As Can Be. Mä olen hullaantunut näistä vaaleankeltaisista lakoista nyt vasta ja katsonut eri kokoelmia läpi, josta tällaisen itselleni saisin. Essencellä jossakin vaiheessa oli joku, mutta en muistanut sitä silloin itselleni metsästää.

Nyt on keltainen ja kiva sellainen. Mielestäni tämä oli helppo levittää, mutta vähän kaljuuntuu lakattaessa. Laitoin tätä kaksi kerrosta kynsille ja siihen päälle peittävät leimat, jotta tietyissä kohdissa olevat kaljummat kohdat eivät näkyisi. Leimat tein Moyran laatasta The Perfect Day.

Leimauslakkana käytin MoYoun turkoosia leimauslakkaa. Nämä lakkaukset jotenkin huusivat vielä kerroksen OPIn mattalakkaa, joten laitoin vielä sitä viimeistelemään lopputuloksen.

1

Mun mielestä näistä tuli tosi kivat, vaikka nämä eivät ehkä niin mua olleetkaan. Viihdyin näillä kuitenkin niin hyvin, että voisin kuvitella tekeväni tällaiset toistekin. 🙂

Nyt kuitenkin on aika jättää blogihommat oikeasti vähäksi aikaa sivummalle ja keskittyä muihin juttuihin. Kynsikuvia julkaisen mahdollisuuksien mukaan Instassa ja varmasti Rymy sekä muu elämä on siellä aktiivisesti esillä.

Toivotaan, että selviän toukokuusta kunnialla läpi! 🙂

10 thoughts on “Blogiloma ja OPI – Meet a Boy Cute As Can Be”

 1. Ihana, keväinen keltainen ja pirtsakka yhdistelmä turkoosin kanssa:) Tsemppiä koitoksiin ja näkyillään instassa!

  1. Kiitos! 🙂
   Toivottavasti palailen tännekin, mutta eihän sitä koskaan tiedä miten kaiken kanssa käy. 😀

 2. Mukavaa blogilomaa <3 harmi tietysti että kaikki siirtyvät Instaan, itselle se ei ole niin tärkeä paikka eikä siellä valitettavasti tule sen enempää kynsikuviin syvennyttyä, aina on niin kiire sitä selata…blogit on best 😀

  1. Kiitos! ♥ Tuo on ihan totta, että kaikkea ei jaksa edes selata, pakostakin menee ohi hienoja juttuja tuola instassa.

 3. Enpä olis keksinyt yhdistää keltaista ja turkoosia, mutta tämä inspiroi! Väriyhdistelmä toimii ku häkä!

  Voimia työrupeamaan! Toivottavasti vielä blogikin porskuttaa instan rinnalla myöhemmin 🙂

  1. Kiitos! 😀

   Toivotaan, että saan blogin kirjoittamisenkin uuteen nousuun loman jälkeen. 🙂

Leave a Reply