Pari lakkausta huhtikuulta ja toukokuun ostoksia

Oi voi, ei taida tämä kesäkuu mennä kovin pienillä summilla ostelujen osalta. Hypnotic Polishilla oli Masuran ale ja sieltä piti tilata lakkoja. No nyt Picture Polish julkaisi lakkoja, jotka kaikki näyttää tosi kivalta!

Viime kuussa en osaa tarkkaan sanoa mitä tuli ostettua, kuljin muutenkin sumussa koko kuukauden. Pari juttua tuli kuitenkin ostettua, voi olla, että ne olivatkin ainoat kosmetiikat.

Mainitsin ostaneeni Helsingin reissulla Philosophyn puhdistusgeelin. Normaalisti olen käyttänyt Purityn puhdistusemulsiota, mutta sitä ei sieltä löytynyt. Mulla oli kiire kaupan mennessä kiinni ja työkaverin odottaessa pihalla (tietenkin mies, ei tule sisälle kun siellä haisee niin että pyörtyy! 😀 ), joten nappasin Purityä geelinä. En tiedä onko toinen tuote poistumassa valikoimasta, vai eikö sitä vain ollut siellä saatavilla. Joka tapauksessa tämäkin on loistotuote, joten ei kyllä kaduta. Tällä oli hintaa n. 23 euroa.

Philosophy.com
Kuva Philosophyn sivuilta

Toinen ostokseni oli Emotionista. Olen pitkään käyttänyt Lumenen CC-voidetta ja se oli ihan loppu. Kysäisin huvikseni myyjältä neuvoa meikkivoiteen ostossa ja sävyssä. Päädyttiin keskustelun jälkeen Clinique Superbalanced Makeup -meikkivoiteeseen. En halunnut, että voide olisi liian paksua ja pakkelimaista, vaan enemmän helposti levittyvää ja puolipeittävää. Tuoteinfossa lukee, että öljytön, nestemäinen meikkivoide tasapainottaa sekaihoa; kosteuttaa ihoa kuivilta alueilta ja rasvoittuvilta alueilta imee liiallista rasvaisuutta. Helppo ja miellyttävä levittää. Sopii ihotyypeille 2 – kuiva sekaiho, 3 – rasvainen sekaiho. Kuulostaa siis juuri mulle sopivalta tuotteelta.

Kuva Sokoksen sivuilta

Tuo onkin ollut hyvä tuote omalle iholleni, joskaan tuo pullomainen pakkaus ei ole paras mahdollinen. Näihin saa ostettua pumppuja, mutta mä olen toistaiseksi tehnyt niin, että otan spaattelilla pullosta voidetta ja pyyhkäisen sen meikkisieneen. Tämä maksoi muistaakseni 36 euroa.

Kampaajalle en ehtinyt toukokuussa, enkä muistaakseni mihinkään muuallekaan, joten en usko toukokuun ostosten loppusaldon olevan paljon tuota suurempi. 🙂

Mulla on jäänyt myös kaksi lakkausta julkaisematta blogin puolella, mutta instassa nämä on kyllä näkynyt. Ajattelin tasapuolisuuden nimissä jakaa ne tännekin.

Tässä ensimmäisessä pohjalla on Picture Polish Sizzle ja leimat ovat MoYou Pro Collection -02 -laatasta. Leimauslakkana on käytetty Colour Aliken hopeista leimauslakkaa. Se jättää vähän tuollaisen erikoisemman hopeisen leimausjäljen.

1_2

Toinen esittelemätön lakkaus on tosi kiva, mutta en kuollaksenikaan löytänyt jälkeenpäin, mitä leimauslaattaa olen tässä käyttänyt. Veikkaisin jotain MoYoun laattaa, mutta enpä voi sanoa varmaksi. Käytetyt lakat ovat kuitenkin Picture Polishin Orchid, Spring ja Tasha. Leimauslakkana käytin Colour Aliken vaaleanlilaa lakkaa.

1

Molemmat lakkaukset oli tosi paljon omaan mieleen, mutta jos pitää valita, alempi on omaan silmään nätimpi. Se ei ole liian tylsä, kun on käytetty montaa eri väriä, eikä kaikki kynnet ole samanlaisia.

Kumpi lakkaus teille iskee paremmin? 🙂

4 thoughts on “Pari lakkausta huhtikuulta ja toukokuun ostoksia”

  1. Alempi lakkaus on niin ihana, että täytyy varmaan härskisti joskus kopioida, hih <3
    Hyvin oli minimaaliset kosmeostokset viime kuulta, ohhoh ja wautsiwau 😀

Leave a Reply