Pelkät leimat kynnen peittona

Olin vähän laiskalla päällä ja kynnet piti saada nopeasti tehtyä, sillä kauppaankin piti ehtiä. Mielessä kävi ajatus, jos pelkillä leimoilla saisi kynnen  nopeasti peittoon, eikä kuivumiseenkaan menisi aikaa juuri yhtään. Ei kuin tuumasta toimeen ja kokeilemaan! Uusi MoYoun Artist Collection -28 -laatta on juuri sopiva tähän tarkoitukseen.

Valitsin yläriviltä kolme leimaa vasemmasta laidasta, kolme leimauslakkaa ja kokeilin. Leimauslakat olivat MoYoun turkoosi ja musta sekä Maybellinen kultainen. Näissä ei mennyt kyllä kovin kauaa aikaa, mutta oikeassa kädessä leimat olisivat saaneet ehtiä kuivua pidempään, sillä Seche Vive vähän levitti niitä. Vasemmassa yksikään leima ei levinnyt.

Tuo turkoosi leimauslakka ei ollut tarpeeksi hyvä tähän tarkoitukseen tai kuvio oli väärä, sillä nuo leimat eivät ole tasaisia. Tarkoitan siis, että osassa kohtaa lakkaa on enemmän kuin muualla ja osassa kohtaa kynsi paistaa vähän läpi.

1

Kyllä tämäkin tekniikka näköjään toimii ja kynnet sai nopeasti koristeltua. Toki tässä ei hirvittävästi siistimistä ollut, koska tein tarkoituksella koristelut niin, etteui siistimistä juurikaan tarvitse.

Ehkä miinuspuolena mainittakoon, että yleensä kynnellä on monta kerrosta lakkaa ja ne varmasti omalta osaltaan suojaavat kynttä. Nyt näissä oli vain aluslakka ja leimat, joten lakkakerrokset jäivät kovin vähäisiksi ja olo oli vähän turvaton koko ajan näissä. 🙂

Käytetyt tuotteet:

 • Trind Nail Balsam
 • Trind Nail repair
 • Essie First Base
 • Leimauslakat MoYou turkoosi ja musta, sekä Maybellinen kultainen
 • Leimauslaatta MoYou London Artist Collection -28
 • Leimojen päällä Seche Vive

18 thoughts on “Pelkät leimat kynnen peittona”

 1. No kuullostaapa mielöenkiintoiselta, mut en oo varma ymmärränkö miten olet toteuttanut nämä… oletko leimannut ensin turkoosit leimat ja sitten kultaiset ja viimeisenä mustat vai kuin?! Mitä ilmeisemmin myös kirkkaalla stampperilla kun kaikki on niin kohdallaan?

  1. Jep, juuri näin. Eli ensin turkoosit, päälle kultaiset ja viimeisenä mustat. Läpinäkyvällä moyoun stamperilla tein. 🙂

  1. Kiitos! 🙂 Ei mullakaan yleensä, mutta nyt oli vissiin hyvä kynsipäivä. 😀

  1. Kiitos! 🙂
   Eihän se 100% varma ole, mutta omaan käyttöön kuitenkin superhyvä. 🙂

  1. Kiitos paljon! 🙂 Onneksi leimaamalla edellisen kerroksen päälle sai vähän niitä huonoja kohdistuksia korjattua. 😉

Leave a Reply