Varo, peuravaara!

Olen jo aikaisemmin maininnut ihastuksestani origamityylisiin kuvioihin. Minun oli pakko tilata MoYoun Minimal-kokoelmasta kaikki muut laatat paitsi yksi ja senkin jätin tilaamatta vain siksi, että siinä oli liikaa samoja kuvioita kuin muissa.

Nyt kynsille pääsi kuviot kahdesta eri laatasta. Lakkasin pohjalle A England Camelotia kerroksen. Annoin kuivua ja painelin kuviot Colour Aliken Juicy Tangerinella. Leimauslaatat olivat MoYoun Hipster Collection -15 ja Minimal Collection -04.

Pikkurillin neliö on tosiaan otettu vielä eri laatasta, eli se on MoYoun Holy Shapes Collection -19 -laatasta. Laitoin lopuksi vielä OPIn mattapäällyslakan koko komeuden päälle.

1

Aika kiva lopputulos, mutta jotenkin olin sitä mieltä, että värit olivat väärät. Värityksen perusteella näistä tulee varoitukset mieleen, eli tässä tapauksessa peuravaara! Alunperin olin ajatellut harmaata pohjaa ja mustia leimoja, mutta kuten näkyy, ei taaskaan menty suunnitelmien mukaan. Onnistuin vielä kaiken lisäksi tölväisemään oikean käden lakkauksen ruttuun, joten tein pikapaikkauksen ja sen vuoksi tämä lakkaus sai olla kynsillä tasan vuorokauden. Mikä olisi ollut tälle se oikea värivaihtoehto, ehkä mustat leimat valkoisella pohjalla?

Muistattehan osallistua arvontaan, aikaa on vielä 14.5.2017 asti!

Käytetyt tuotteet:

 • Essie Millionails
 • A England Camelot (x1)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimauslakka Colour Alike Juicy Tangerine
 • Leimauslaatat MoYoun Hipster Collection -15 ja Minimal Collection -04 ja neliö laatasta  Holy Shapes Collection -19 
 • Leimojen päällä Seche Vive
 • OPI Matte Top Coat

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

20 thoughts on “Varo, peuravaara!”

 1. Apua, mulle tuli näistä ekana mieleen Jägermeister :’D Mutta siltikin, nämä on aika coolit! 🙂

  1. Hah, totta muuten! Noi on kyllä upeita noi Hipster-eläimet… En uskalla mennä katselemaan noita laattoja kyllä, käy pian vahinko.

 2. Toi mattaus näyttää niiin hyvältä !
  Harmi vaan kun ne menee niin pian huonoiksi ja näkyy heti jos ottaa yhtään hittiä johonkin …

 3. Ihanat Jekku-kynnet! Nää ei vaan mee päähän 😉 Luulin aamuisella pikakatselulla että pikkusormen kynnessä on oranssi niitti :O Nää on kyl hienot!

  1. Haha, kiitos! 😀 Ton kokonen niitti ei kyllä pysyis kovin montaa tuntia kynsillä, joten hyvä vaan, että se on leima. 😀

 4. O.O Herran pieksut että on hianot! Ei tullut mieleen varoitukset eikä jekku. Nää ois niin mun kynnet, just näillä väreillä. Mattaus kruunaa koko komeuden. Vau! 🙂

 5. No wau!! Miusta ehdottomasti parempi tämä kuin joku tylsä musta/valkoinen 🙂
  Välillä erilaiset 🙂

Leave a Reply