Picture Polish – Blossom ja Enchanted Polish – September 2013

Mulla alkaa kynnet olla taas ihan hyvässä mitassa, olisi vaan aikaa lakata!

Viime viikon perjantain postaus jäi ihan kokonaan tekemättä, mulla oli sen verran jäätävä työviikko, että en mitenkään vain ehtinyt. Torstaina oli deadline yhdelle uudelle hankehakemukselle ja tietysti kaikki on hirvittävää säätöä ennen jättöä (varsinkin kun säädetään kolmen eri maan välillä). Mulla kävi vielä niin, että järjestelmä, johon hakemus pitää jättää, meni mukavasti jumiin ja en saanut hakemusta enää muokattua, vaan mun piti sitten täyttää 30 sivua uudelleen sinne järjestelmään. Sitä naputtelin sitten raivokkaasti yhtenä iltana melkein yhteentoista asti illalla. Ymmärrätte varmaan, ettei blogi käynyt mielessäkään, ennen kuin älysin, että on liian myöhäistä kirjoittaa postausta. Hakemus saatiin kuin saatiinkin tehtyä ja nyt voi taas vähän hengähtää.

Menin yksivärisillä kynsillä monta viikkoa, mutta nyt sain aikaiseksi lakattua nämä koristeluiden kera.

Olin lakannut kerran aiemmin jo Enchanted Polishin September 2013 -lakalla ja todennut sen yhden kerroksen ihmeeksi. Sen lakkauksen jälkeen ajattein kokeilla tuota vaaleanpunaista hololakkaa myös leimaamiseen. Varmuuden vuoksi ajattelin kuitenkin kokeilla sitä vaalealle pohjalle. PiPon Blossom oli oikein hyvä vaihtoehto siihen ja sitä lakkaa en ollut vielä ehtinyt edes kokeilla.

Blossom on kohtuullisen hyvä levittää, mutta en hirvittävästi pitänyt sen koostumuksesta. Se kun kasaantuu vähän kynnen kärkeen paksummasti, mutta tasoittuu kyllä sitten kunnolla kuivuessaan (mikä sekin kestää pidempään kuin merkin lakoilla normaalisti). Onnistuin tölväisemään kolme kynttä ja niitä piti paikkailla jälkeenpäin. Tuon vuoksi täytyi valita virheet peittävät leimat. Ne ovat Moyoun Illusion 08 -laatasta.

1

Olihan melko haastava kuvattava tämä lakkaus, monista kuvista tuo ylin oli paras, vaikka siinäkin pari kynttä on sumeita. 😀 Tämä lähikuva sentään onnistui paremmin.

2

Lakkaus oli mun mielestä ihan kiva ja tykkään tuosta väriyhdistelmästä. Ehkäpä tästä saa pienen innostuksen taas kynsien lakkailuun, sitä kun on niin pitkään tullut oltua yksivärisillä lakkauksilla. 🙂

13 thoughts on “Picture Polish – Blossom ja Enchanted Polish – September 2013”

  1. Onpa nätit! Tuli oikein inspis tehdä itsellekin pitkästä aikaa jotkut lakkaukset vähän edes pidemmän kaavan mukaan… kun tuosta heräsi jotenkin sellanen muistikuva että ihan itselle ilahdutukseksihan niitä pitäisi tehdä eikä ketään muuta (=somea). Viilasin vaan justiin kynnet ihan nysäksi koska kitaraa on vaikea soittaa kovin pitkillä kynsillä, mutta onpa niitä lyhyitäkin kynsiä lakkailtu. Kiitos inspiraatiosta, taas 🙂

  2. Oi että, ihanat! Silmä lepää tässä hempeilyssä 🙂 Oon kyllä samaa mieltä Blossomista, huomasin kans että se kuivuu tosi hitaasti. Swatch-kuvia ottaessa en sitä niinkään huomannut, koska siinä puuhassa tulee siirryttyä nopeasti aina seuraavaan lakkaan, mutta myöhemmin totesin että aika kauan saa kuivumista odottaa.

    1. Kiitos! 🙂
      Joo, kuivumista sai kyllä odotella tovin ennen leimauksia ja onnistuin vielä paljon myöhemminkin tekemään jäljen yhteen kynteen. :O

  3. Pingback: Leimauslakkana Enchanted Polish – September 2013

Leave a Reply