Picture Polish – Family

Kovasti yritin taas keksiä jotain tosi mieleistä kynsille. Mun lempilakkauksissa on ehdottomasti vaakaraitoja, mutta taas niiden tekeminen on tosi ärsyttävää hommaa. Mulla on liian käyrät kynnet, että saisin leimattua raitoja siististi ja tämä tuli taas vaihteeksi todettua.

Pohjalle lakkasin PiPon Family -lakkaa pari kerrosta. Tuon lakan ostoa pohdin kerran jos toisenkin, sillä epäilin tämän olevan aavistuksen väärän sävyinen omaan makuun, mutta onneksi se meneekin just hyvin!

1

Kaivoin Nicole Diaryn L04 -laatan, jossa on paljon erilaisia viivoja ja päätin taas kerran kokeilla onnea. Otin leimoja tosi monta kertaa uusiksi ja nämä ovat parhaimmat, jotka onnistuin saamaan. Tietty voisin tehdä näistä leimadecalit, jolloin ehkä onnistuisin paremmin, mutta jotenkin sitä ei jaksa niin kauan yrittää, nämä alle tunnin lakkaukset on niitä, joihin mulla riittää sinni. 😀

2

Tämä olisi ollut tosi kiva lakkaus, sopivan simppeli ja värit natsaa, mutta mua ärsyttää noiden viivojen vinous, varsinkin kun jouduin tappelemaan tämän lakkauksen kanssa ihan kunnolla. 😀

Ensi kerralla teen suosiolla raidat vinyylien avulla, sillä tavalla varmasti onnistuu, vaikka se vie vähän enemmän aikaa.

4 thoughts on “Picture Polish – Family”

  1. Piti kyllä ihan googlettaa mikä lakka tämä on, en meinaan muista milloin tuollainen on ilmestynyt ;P olis just sillä rajalla onko itselle nätti vai ei, varmaan olen päätynyt siihen ettei olisi nätti kun en ole hankkinut 😉 vaan kivaltahan tämä sulla näyttää!!

    1. Sama se oli mulla, en osannut arvioida onko kiva vai ei, joten riskillä menin. Just siinä rajalla, että on kiva. 😀

Leave a Reply