Picture Polish – Fresh

Meillä tuli pakollinen tauko raksalta, kun miehen piti korjata autoa, joten mulla jäi sitten tyhjä slotti kynsihommiin. En valittanut, sillä edellisestä vaihdosta taisi olla jo viikko aikaa.

Olen tarkoituksella pitänyt kynsiä nyt vähän pidempänä, ne kun tuntuu kestävän paremmin kolhut lohkeamatta näin. Tätähän ei tietenkään pitäisi mennä sanomaan ääneen, sillä ihan varmasti kohta napsahtaa… 😀

Lakkasin pohjat PiPon Freshillä. Olin aika vasta lakannut tällä samalla lakalla, mutta en koristellut niitä, eivätkä ne olleet mulla kovin montaa päivää. Mun mielestä paras lakka tämän kaveriksi on valkoinen, mutta mulla ei ollutkaan mun matkalakkalaatikossa valkoista leimalakkaa, joten piti keksiä jotain muuta. Valitsin Colour Aliken Aquariumin. En ihan älyttömästi silti tykännyt näiden yhdistelmästä, mutta koska vaihtoehdot olivat musta tai tämä, valitsin tämän.

Leimalaattojakin mun täytyy viedä lisää matkalakkalaatikkoon, sillä eihän sitä nyt n. kymmenellä laatalla pärjää. :O Tämänkertaiset leimat tein Born Prettyn laatasta Geometry – L002.

Tuo kuviohan pitäisi oikeasti laittaa vaakaan ja itse pidän paljon enemmän vaakasuuntaisista raidoista, mutta ne on yleensä tosi haastavia saada mun kynsille suoraan, kun on sen verran käyrät kynnet. Siispä käänsin leiman poikittain ja käytin sitä niin.

2

Ei se ollut paha mielestäni näinkään päin.

Valkoiset leimat ei olisi varmaan näin ohuessa kuviossa edes näkyneet, joten ehkä tää oli se paras vaihtoehto tälle leimalle tämän pohjalakan kaveriksi.

Jotenkin mulle tulee tästä värityksestä mieleen kaktukset, vaikka kuvio ei millään tavalla siihen liitykään. 😀

6 thoughts on “Picture Polish – Fresh”

Leave a Reply