Picture Polish – Kitty

Picture Polish Kitty on superkaunis sininen lakka, mutta se samalla tuossa kauniissa lakassa on se ominaisuus, että se on tosi vaikea koristella. Vähän niin kuin OPI DS Fantasy, tai Zoya Dream. Tällaiselle sävylle on vaikea keksiä sitä sopivaa paria ja tämä ongelma mulla on aina, kun lakkaan näillä upeilla sinisillä lakoilla.

En muista mitä olen valinnut edellisillä kerroilla sinisten lakkojen kaveriksi, mutta tällä kertaa valitsin pariksi vaaleansinisen ja leimat taas tuosta ihanan käytännöllisestä MoYoun Artist Collection -28 -laatasta.

En saanut noita viivojen kärkiä onnistumaan viistosti, vaan ne jäivät kaikki vajaiksi. Onneksi tätä ei kyllä livenä huomannut yhtään, vaan vasta kuvista sen näkee. Nimettömään leimasin vielä tuon toisen viivaleiman ja siinä taas ne viistot päät onnistui leimata ihan hyvin. Olisikohan leiman nostamissuunnalla vaikutusta tähän? En älynnyt sitä silloin kokeilla, joten täytyy muistaa kokeilla se joskus myöhemmin.

1

Oikein kiva lakkaus tämä oli silti ja näistä jopa töissä keskusteltiin! 😀 Musta tuo vaaleansininen oli oikein hyvä yhdistelmä tälle upealle Kittylle. 🙂

Tämän pidempää tekstiä multa ei tällä kertaa irtoa, tässä on nyt pari viikkoa oltu töissä ja työtahti on ollut niin hurjaa, että olen jo loman tarpeessa… Mutta eipä se auta kun jatkaa vain eteenpäin, kyllä se taas jossakin vaiheessa vähän helpottaa! Mukavaa viikonloppua kaikille! 🙂

Käytetyt tuotteet:

  • Trind Nail balsam & Nail Repair
  • Essie First Base
  • Picture Polish Kitty (x2)
  • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
  • Leimauslaatta MoYou London Artist Collection -28
  • Leimauslakka Colour Alike vaaleansininen
  • Leimojen Päällä Seche Vive

8 thoughts on “Picture Polish – Kitty”

Leave a Reply