Picture Polish – London

Instassa vähän jo avauduin meidän pienestä vessarempasta. Tarkoitus oli vähän päivittää vessaa siistimpään kuntoon mun loman aikana. Jos myydään tämä talo, ei kannata mitään ihmeempiä tehdä, koska seuraavat omistajat ei välttämättä tykkää ja tekevät omat muutoksensa.

Siispä ajateltiin tehdä sellainen pieni freesaus, eli maalata kaakelit valkoiseksi. Kaikki sujui siihen asti hyvin, kun kalusteet oli poistettu ja puhdistin kaakeleita maalaamista varten. Silikoneja poistaessani huomasin parin laatan painuvan aavistuksen sisään. Soitin hädissäni miehelle, että nyt tää talo on ihan mätä. Soitin myös isälleni joka kävi katsomassa tilanteen. Tulimme siihen tulokseen, että laatat pitää ottaa irti ja katsoa tilanne, oli se sitten mikä tahansa. Laattoja poistaessa huomattiin, että ne eivät olleet kiinni seinässä ollenkaan. Aika monikaan laatta ei ollut. Noh, eihän siinä auttanut muu kuin vetää kaikki kaakelit alas ja suunnitelmat uusiksi. Tiesin kyllä, että meidän vessan on laatoittanut mun siskon mies ammattikouluaikoinaan ekana työnä, mutta en mä ajatellut, että ne laatat irti on. 😀 No, hyvähän se oli, että asia tuli ilmi nyt, eikä sitten mahdollisen myynnin jälkeen. Onneksi ne seinät siellä alla on täysin kunnossa, eikä talo ole mätä, niin kuin aluksi pelkäsin. Palailen varmaan myöhemmin tähän vessaremppaan tarkemmin, jos vaikka ennen ja jälkeen -kuvien myötä?

Viime viikolla loman viimeisinä päivinä naputtelin kaakeleita pois vessan seinistä ja ihme kyllä kynnet säilyivät kaikki ehjinä siitä rupeamasta. Olen ihan tavattoman taitava remontoija ja vasarankäsittelijä, joten onnistuin takomaan sillä vasaralla välillä käsiäni aika lahjakkaasti. Silti kynnet ovat ehjät ja kiitos kuuluu varmasti Trindin hoitotuotteille. Edellisen lakkauksen kärjet alkoivat olla jo sen verran kuluneet, että pakko oli uusia lakkaus kynsien suojaksi.

Olen vähän jemmaillut näitä PP:n lakkoja siihen, että mulla olisi pidemmät kynnet. Nämä on aavistuksen vielä muotopuolet, mutta pituutta alkaa jo löytyä aika hyvin.

Lakkasin kaksi helppoa Londonia kynsille. Onhan tuo kyllä tosi kaunis lakka, kuvassa taitaa kyllä olla vielä liian sininen, vaikka yritin sitä säädellakin.

2

Leimat tein Minimal Collection -11 -laatasta. Tässäkin laatassa on tosi paljon erilaisia mahdollisuuksia, kun vain saa sen ahaa-elämyksen. 🙂

Leimat ei onnistunut ihan nappiin ja yritin niitä käsin vähän korjaillakin, mutta kauempaa katsottnuna nämä olivat tosi kivat.

1

Mulla on aika pahasti kuivuneet kädet näissä kuvissa, kaakelipöly kuivatti ne aika lahjakkaasti, vaikka yritin rasvaillakin näitä.

Tykkään tosi paljon tuosta keskisormen ideasta jonka sain leimoja tehdessä. Varmasti tulen hyödyntämään tuota ideaa jatkossakin ja juuri tämä on musta hienoa näissä minimal-sarjan laatoissa, kun vaan saa sen lakkauksenkin sitten onnistumaan. 🙂

Käytetyt tuotteet:

 • Trind Nail Balsam & Nail Repair
 • Essie First Base
 • Picture Polish London (x2)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimauslaatta MoYou London Minimal Collection -11
 • Leimauslakat MoYou musta ja Essence valkoinen
 • Leimojen päällä Seche Vive

10 thoughts on “Picture Polish – London”

  1. Kiitos! 🙂
   Juu, laitellaan niitä sitten kun päästään asiassa eteenpäin. Nyt on taas kaikki illat mennyt töiden parissa, joten tuo vessaremppa ei ole edennyt oikeastaan yhtään… 😀

 1. Ai, vitsit miten kivasti keksit leimailla 🙂 Ite en olis varmaa kuunapäivänä keksinyt käyttää niitä näin!

  1. Mustakin oli tosi kiva oivallus! 🙂 Nyt kun älysin tehdä näin, niin varmasti tulee keksittyä jotain muutakin kivaa!

 2. Todella jännä lakkaus, mun mielestä leimat on kyllä hyvin onnistuneet! Ja mitään käsien kuivuutta ei kyllä huomaa 😀

  Tsemppiä vessaremppaan 🙂

  1. Kiitos! 🙂

   Vessaremppa joutuu mun osalta odottamaan ainakin ensi viikon lopulle, teen kuolemaa töiden kanssa taas vaihteeksi, joten mulla ei vain aika riitä siiten tällä hetkellä. Mutta kiitos! 🙂

Leave a Reply