Picture Polish Mythic

Tiesin taas ennakkoon, etten ehtisi vaihtaa lakkauksia viikolla lainkaan, joten tumma lakka oli jälleen mun valinta. Picture Polish Mythic on todella upea violetti, vaikka etukäteen pelkäsin, etten pidä tästä lakasta kovinkaan paljon. Onneksi olin väärässä! Kaksi helppoa kerrosta riitti peittämään omat kynteni mainiosti, yhdellä paksullakin olisi saattanut pärjätä.

Koristeluihin valitsin leimakuvion tästä hauskasta MoYoun Minimal Collection -laatasta. Mun mielestä tässä laatassa on tosi monikäyttöisiä kuvioita, kunhan vain saa sen kuningasidean. 🙂 Leimauslakkana käytin vaihtelun vuoksi Maybellinen leimaukseen sopivaa kultaista lakkaa. Se ei ole niin keltaisen kultainen kuin China Glazen Passion, joten tämä miellyttää mun silmää enemmän. Lisäksi Passion vetelee viimeisiään, se täytyy kohta hävittää muutenkin.

Kaikki meni mielestäni muuten ihan nappiin, mutta onnistuin leimausvaiheessa sössimään etusormen kuviosta palasen pois. Se ei kuitenkaan erottunut livenä näin voimakkaasti kuin kuvassa, joten en alkanut ottamaan leimaa uusiksi.

1

Ehkä noihin palleroihin olisin kaivannut jotain, niittiä, strassia tai paljettia, mutta minun valikoimastani ei löytynyt sopivan sävyisiä koristeita, joten tällaisiksi ne sitten lopulta jätin. En kyllä usko, että niitit tai strassit olisivat pysyneet matkassa koko viikkoa, joten oli varmaan ihan hyväkin vaihtoehto jättää ne näin.

Käytetyt tuotteet:

 • Picture Polish Mythic (x2)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimauslaatta MoYou London Minimal Collection -01
 • Leimauslakka Maybellinen kultainen
 • Leimojen päällä Seche Vive

16 thoughts on “Picture Polish Mythic”

 1. Onpas upea lakka, en kyllä oo ymmärtänyt että se on noin hieno :O nää mimimalisti laatat on kyllä kivoja, taidan tarvita jonkun.

  1. No en minäkään sitä ymmärtänyt kuvien perusteella! 😀 Mä tarvitsen kaikki noista minimalisteista!

 2. Mythic on nimensä veroinen 🙂
  Mä en oo vielä sortunut näihin minimal-laattoihin vaan yritän etsiä vanhoista laatoista kuvioita, joita voin hyödyntää osittain.

  1. Todellakin! 😀
   Musta tuntuu, että vanhat laatat nyt ei vain kelpaa enää, kun makukin on muuttunut vuosien saatossa… Mutta silti niistä vanhoista laatoista ei halua luopua. 😀

 3. On kyllä upea lakka, en ole tosiaan minäkään älynnyt sitä noin hienoksi ;P mulla on jotain Minimal-kuvioita mutta olen niin mielikuvitukseton leimaaja etten osaa laittaa kuvioita mitenkään kivasti…

  1. Sama, se on kyllä hieno! 😀
   Mäkin aina toivon, että saisi sen hienon idean näitä laattoja tuijottaessa, joskus sitä onnistuu ja toisinaan taas ei. 😀

 4. Aah ihanat leimat ja ihana lakka! Toi on yksi mun suosikkijuttuja, tollanen puolikuutyyppinen leima. Vitsit en ehkä uskalla käydä selaamassa noita minimaleja etten sorru tilaamaan läjää laattoja!

  1. Mäkin tykkään just näistä puolikuujutuista. Mäkään en ole uskaltanut käydä vilkaisemassa uusimpia minimaleja, sillä en todennäköisesti pysty vastustamaan tilausta ja mulle kotiutui vasta MoYoun tilaus! 😀

Leave a Reply