Picture Polish – Salt Water

Sain vihdoin lyhennettyä kynnet ja kyllä helpotti! Nyt ne ovat juuri sopivan mittaiset ja sain viilailtua pari paikkausta kokonaan pois.

Talvesta ei ole tietoakaan täällä, joten ei se paljon näy kynsilläkään. Ihanan kirkas Salt Water on kyllä yksi ehdoton lemppari kaikista mun PiPon lakoistani. Lakkasin kaksi kerrosta ja yritin kovasti suunnitella koristeluja katsoessani Viaplaysta sarjoja.

Tykkään yhdistää valkoiset leimat tämänsävyiseen lakkaan, mutta nyt laitoin mustaa, sillä lakkausten tummuminen ei näy niin herkästi ja voin sitten olla pidempään samoilla lakkauksilla.

Tein mustalla leimat Moyoun Illusion Collection 08 -laatasta ja jäin pohtimaan, pitäisikö vielä lisätä jotain. More is more ja laitoin vielä pystyraidat Moyoun Holy Shapes Collection 19 -laatasta. Lakkana tässä käytin Colour Aliken Hot Sand -leimauslakkaa.

1

Mun mielestä tuosta raidasta tuli kiva lisä tähän lakkaukseen, vaikka vähän pelkäsin olisiko se liikaa. No, onko se? 😀

10 thoughts on “Picture Polish – Salt Water”

  1. Mahtava toteutus! Mä en ikipäivänä saisi leimoja noin suoraan ja virheettömäksi.
    Salt Water on yksi PP-lemppareitani <3

    1. Ei sitä saakaan poimittua niin, etteikö muutakin tule, mutta painelen sen ylimääräisen siitä leimaismesta scraperiin kun olen leiman nostanut laatasta. Näin vain se yksi raita jää jäljelle. Tietysti tämä täytyy tehdä kohtuullisen pikaisesti, että raita vielä tarttuu kynteen. 🙂

Leave a Reply