Picture Polish – Twilight

Paikkasin yhden kynnen, kun siivotessa repesi palanen ja samalla vaihdoin lakkauksen. Mulla oli käyttämättömissä lakoissa vielä muutama jäljellä ja päädyin lakkaamaan tällä kertaa PiPon Twilightilla.

Tiesin, että lakka ei ole kovin peittävä, enkä saanutkaan kolmella kerroksella vielä täysin peittävää jälkeä aikaiseksi. Olisi pitänyt laittaa pohjalle jokin vaalea lila lakka.

Koristeluja pohdin hetken ja päädyin tekemään leimat Überchicin laatasta 13-03, sillä niitä voi yhdistää/kerrostaa samaan lakkaukseen. Valitsin väreiksi vaaleamman lilan, tummemman holon violetin ja valkoisen.

1

Tein koristelut kolmeen kynteen ja jokaiseen vähän eri tavalla. Musta se oli kivempi näin. Mattasin vielä lakkauksen OPIn mattalakalla, jotta kuviot erottuvat selkeämmin.

2

Tuosta vikasta kuvasta näkyy hyvin, miten kärjet kuultaa tummana läpi, vaikka lakkaa onkin kolme kerrosta. Ensi kerralla pitänee kyllä laittaa jokin saman sävyinen lakka pohjalle!

Aika kiva lakkaus, minusta mattaus sopi tälle tosi hyvin. 🙂

6 thoughts on “Picture Polish – Twilight”

  1. Hienot leimaukset! Mietin tätä lakkaa mutta just tuo että 3 kerrosta…ei mulla riitä hermot sellaiseen. Siks en ole ostanut nyt PiPon vaaleita kun ei ne ole hintansa arvoisia, pitäisi peittää helpommin ja olla paremmin lakattava 🙂

    1. Kiitti!
      Joo, se on kyllä tosi ärsyttävää tän lakan kanssa, pitäisi melkein laitta jotain muuta pohjalle. 🙂 Mulla kaikki muut uudet oli parin kerroksen lakkoja, mutta tämä oli kyllä poikkeus.

  2. Miten hurmaava lakkaus! <3 Tuo Twilight on kyllä älyttömän upea, nyt tuli pitkästä aikaa sellainen tunne, että pitäiskö ostaa uusi kynsilakka. Niitä en ookaan ostellut ikuisuuteen, mutta mulla ei taida olla mitään tuollaista :O Tai ehkä FUNin Storm voisi toimia korvikkeena, kun en tiedä kestäisinkö tuota kolmea kerrosta 😀

    1. Kiitti! 🙂 Lakkoja tulee kyllä nykyisin ostettua tosi harvoin, silloin alkuaikoina sitä saattoi tilata melkein joka kuukausi 10 lakkaa! 😀 😀

Leave a Reply