Picture Polish – Vogue

Näitä uusia PiPon lakkoja näkyy nyt koko ajan, joten pahoittelut, että niitä on täälläkin. 😀

Tilasin uusimmasta kokoelmasta tämän Voguen ja Sharkyn, muut eivät oikein napanneet niin paljoa, että olisin ne ostanut. Sen sijaan tilasin pari vanhempaa lakkaa, jotka olivat jääneet kaivelemaan.

Mun piti eilen illalla saada nopeasti työkynnet viikoksi, joten Vogue oli mun valinta. Katsotaan kestääkö kynnet koko viikon, sillä ei oikein ole aikaa vaihtaakaan näitä. 🙂

Vogue oli tosi helppo lakattava ja peitti lähes yhdellä kerroksella. En oikein osaa ainakaan tässä vaiheessa yhdistää tähän lakkaan muuta kuin mustaa, joten sillä mentiin.

Kaivelin vanhoja laattoja ja löysinkin kivan kuvion BPS:n laatasta BP-112.

Lakkaus onnistui tosi helposti ja oli nopea tehdä. Olisiko mulla mennyt lakkauksessa noin ½h.

1

Makrokuvankin muistin tällä kertaa napata. 🙂

2

Ehdin vielä helposti ennen saunaa näpytellä teille postauksenkin valmiiksi.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! 🙂

12 thoughts on “Picture Polish – Vogue”

  1. Toivottavasti saat omasi pian, mulle tuli kyllä tosi nopeesti! Se on tosi kaunis! 🙂

 1. Eiiii saa laittaa tällasia ostohimoja herättäviä kuvia… Ostin uudesta kokoelmasta ainoastaan Sharkyn vaikka luulen että Blueberry on vielä ostettava, ja ehkä nyt myös Vogue.

  1. Musta tuo Blueberry on myös tosi kaunis, mutta mun on vaikea keksiä tuolle sävylle kivoja koristeluja niin en siksi ostanut sitä. 😀

 2. Nättimys lakka tämä kyllä! 🙂 Itse ei ole tullut vielä yhtään PiPon uuden kokoelman lakkaa ostettua, Sharky olisi kyllä ihana <3

  Nopeesti tehty upea lakkaus! Miten saat leimattua niin nopeasti lakkauksen päälle, että tulee noin nopeasti valmista? :’D Laitatko väliin pikakuivattajaa ja/tai teetkö leimat niin kevyesti painamalla, että hieman kostea pohja ei haittaa?

  Hyvää alkanutta viikkoa! 🙂

  1. Mä teen niin, että pohjalakan päälle laitan pikakuivattajan, sitten leimat ja sitten Seche Vive. Yleensä kun on helppo lakka ja tosi peittävä, ei mene kauan pikakuivattajan kanssa kun se on jo leimausvalmis. Lakkapohja ei välttämättä ole kokonaan kuivunut, mutta kestää leimaamisen.

   Kiitos! 🙂

  1. Kiitos! Olin ihan totaalisesti unohtanut tällaisen laatan, näitä pitäisi kaivella enemmänkin. 😀

Leave a Reply