Pinkkiä kevääseen

Terveisiä hiihtolomalta! Minäpäs otin ja sairastuin toistamiseen kuukauden sisällä! Nythän onkin hyvä aika sairastaa, kun on lomalla… Muutama viikko sitten olin melkein 40 asteen kuumeessa sekä flunssassa, eikä yskä ehtinyt edes parantua kun tämä seuraava tauti jo iski päälle. Nyt on sitten taas ollut kuumetta, yskä jatkuu ja sen lisäksi vielä nenä on ihan tukossa.

Mä olen yleensä ehkä kerran vuodessa sairaana, jos sitäkään, mutta nyt flunssa on kaatanut mut sängyn pohjalle jo kaksi kertaa kuukauden sisään. En tykkää. Kovasti pitäisi tehdä kaikkia rästihommia kotona, mutta eihän siitä tule tässä kunnossa mitään.

Tämänkertaisissa kynsissä mennään vähän samoilla teemoilla kuin viime kerrallakin, eli pinkkiä leimaa. Valitsin mätsäävät lakat keskenään, jotka tällä kertaa olivat OPI Don’t Bossa Nova Me Around ja Orly Mirrorball, sekä näille kaveriksi pinkki leimauslakka Colour Alike Coco. Lakkasin Cocolla myös nimettömän pohjan. OPIn kanssa samoissa sävyissä mentiin Colour Aliken Coffee -leimauslakan kanssa, joten sain näppärästi tehtyä sillä leiman pinkin päälle. Leimat tein Moyou London minimal 13 -laatasta.

1

Lakkaus oli (tai on, sillä se on vieläkin kynsilläni) tosi mieluinen ja tykkäsin tästä väriyhdistelmästä paljon.

Tämän enempää ei nyt tällä kertaa tekstiä irtoa, sillä ajatuskaan ei juokse pään tukkoisuuden vuoksi. Toivottavasti paranen tästä flunssasta nyt nopealla aikataululla, että ehtisi edes vähän nauttia lomastakin ja ehkä jopa tehdä vähän kotihommia!

Joko teillä on hiihtoloma mennyt vai parhaillaan menossa?

6 thoughts on “Pinkkiä kevääseen”

  1. Mie otin alkuviikoksi töitä ja olen vapaalla to-pe. Hyvin outoa oli tänäänkin, kun ei ollut puheensorinaa ja liikennettä niin paljoa kuin yleensä 😀

    Meillä siis tämä 10 viikko lomaviikko.

    Mirrorballilla en olekaan lakannut pitkään aikaan!

    1. Hyvää lomaa siis sulle! 🙂 Itsekin huomasin, että paljon vähemmän väkeä on liikenteessä kuin normaalisti. 🙂

    1. Kiitos! 🙂 Nyt on kuume laskenut, mutta yskä on vielä aika jäätävä ja nenä ihan tukossa, eikä sitä saa niistämällä auki mitenkään. Jospa se tästä pikkuhiljaa.

Leave a Reply