Poetic Days

Mulla oli vielä tämän lakkauksen aikaan tosi pitkät kynnet, liian pitkät omaan makuun, mutta en silti malttanut viilata näitä lyhyemmäksi. Jotenkin pitkän kynnen lakkaaminen on paljon nautinnollisempaa kuin lyhyemmän, oletteko samaa mieltä?

Halusin jotain tosi kirkasta lakkaa kynsille, mutta en kuitenkaan usein käytettyjä lakkoja, joten valitsin Lumenen Poetic Days -lakan. Sille kaveriksi Ginan valkoinen, joka ei kyllä enää ole parhaimmassa käyttökunnossa. Yhdistin kaksi pulloa ja lisäsin aika reilusti ohentajaakin, eikä se siltikään oikein ollut mikään hyvä levittää. Ehkä käytän ensi kerralla Essencen Wild White Waysia. Vai olikohan mulla jokin muukin hyvä valkoinen vielä olemassa? Kysyn ja vastaan itse asian tarkastettuani. On näköjään AVONin valkoinen, josta muistaakseni vielä tykkäsinkin tosi paljon.

Lakkasin peukalon, etusormen ja keskisormen kynnen Lumenella ja loput Ginan valkoisella. Leimat valitsin MoYoun Suki Collection -16 -laatasta.

Olen pidemmän aikaa miettinyt, onko mun leimaustaidot heikkenemässä, kun leimatessa täytyy tapella enemmän kuin ennen. Olen myös miettinyt sitä, voiko vika olla leimasimessakin. Kuitenkin nyt kun kokeilin MoYoun laattaa pitkästä aikaa, huomasin leimojen nousevan tosi nätisti ehjinä leimasimeen. Olen ilmeisesti vain tapellut huonompien laattojen kanssa pidemmän aikaa! Leimauslakkoina käytin Essencen valkoista ja pitkästä aikaa Konadin pinkkiä leimauslakkaa.

1

Aluksi ajattelin, että kylläpä kaikki meni nappiin, mutta sitten tarkemmin katsottuani Konadin leimauslakka on levähtänyt. Molemmissa käsissä. Ei pahasti, mutta eron huomaa verrattuna tuohon Essenceen. Onhan tämä Konadin lakka varmaan jo 5 vuotta vanha, sekin voi tietty vaikuttaa. Onneksi noita leimojen leviämisiä ei livenä paljon nähnyt, joten helposti näillä mentiin monta päivää.

Käytetyt tuotteet:

 • Essie First Base
 • Lumene Poetic Days (x2)
 • Gina Tricot White (x2)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimat laatasta MoYou London Suki Collection -16
 • Leimauslakat Essence valkoinen ja Konad pinkki
 • Leimojen päällä Seche Vive

Tallenna

Tallenna

8 thoughts on “Poetic Days”

 1. Mä aina ihailen näitä sun lakkauksia, missä käytät värejä eri kynsissä vastakkain. Tässäkin lopputulos on tosi kiva 🙂
  Ja mitä leimaukseen tulee, Moyou Londoniin voi aina luottaa. Mä suorastaan ylikulutan merkin laattoja ja leimauslakkoja, mutta kun ne vaan on huippulaatua. Joskin kaipaisin heiltä jotain uutta, ehkä monipuolisempia laattoja… Mutta enivei tykkään kovasti 🙂

  1. Kiitos! 🙂
   Moyout on kyllä huippuja! Lakkoja en kyllä vielä ole edes kokeillut, mutta haaveissa sekin. 😀

 2. Hauskat! Pitäisi itsekin kokeilla tehdä lakkaukset tällä idealla.
  Pitkien kynsien lakkaamisen nautinnollisuudesta en osaa sanoa, kun mun kynnet ei vaan kasva pitkiksi. Aina ne murenee ja lohkeilee. 🙁 Nyt on menossa biotiinikuuri, jos se auttaisi..

   1. Kiitos! 😀
    Mulla kyllä kasvaa pitkäksi, kunhan pääsen vain sen tietyn pituuden yli, jolloin helposti napsahtaa jostakin kynnestä nurkka pois.

  1. Kiitti! Todellakin, tänään taas lohkesi minikynsistä palanen ja taas vedetään ne minimini-mittaiseksi… :/

Leave a Reply