Postaukset vähenemässä + LF-Beautybox

Kuten otsikko sen kertoo, mun on pakko vähentää postauksia tai postata muuten vain epäsäännöllisesti, sillä tällä hetkellä on kaiken kanssa kiire, että en yksinkertaisesti ehdi istumaan koneella, saati lakkailemaan.

Töissä on älytön kiire, työt tulee taas osittain kotiin, enkä osaa arvioida, milloin tämä helpottaa edes hetkeksi. Aina kun saa edellisen kaaoksen selvitettyä, odottaa seuraava jo oven takana. Mulla oli toiveissa, että tahti helpottaisi ensi vuonna, mutta niin ei taida käydä. Mutta hei, jotain positiivista (jos näin voi sanoa), oma työni vakinaistettiin! Eihän se nykyään mitään takaa, mutta onhan se kiva, että työtä arvostetaan ja mut halutaan pitää talossa. 🙂

Talollakin riittää puuhaa, meillä on nyt ennen pakkasia tarkoitus laittaa pihaa kaivurin avustuksella ja sitä varten pitää kaataa puita ja rankapinot siirtää syrjään siitä missä ne nyt on. Jos aikaa vain löytyy, talon sisälläkin on piikattavaa, joka olisi tarkoitus saada kohtuullisessa ajassa pois. Tämän päälle täällä nykyisessä talossa on menossa autotalliremppa, sekin pitäisi ennen talvea saada tehtyä.

Mä olen ottanut ison stressin tästä blogista, en haluaisi tätä lopettaa kuitenkaan, mutta säännölliseen postaustahtiin ei vaan riitä aika. Siispä yritän nyt toistaiseksi ainakin postailla silloin kun ehdin. Jos tuntuu, että sekään ei toimi, niin pakko sitten siirtyä  pelkästään instan käyttäjäksi. Aika näyttää miten käy. Lupaan ilmoittaa, jos täältä johonkin häivyn! 😉

Mutta se noista muista valituksista, on aika valittaa LF-Beautyboxista! Tai no ei mulla muuten tästä kovin pahaa sanottavaa ole, muuta kuin toimitusaika. Sain oman boksini keskiviikkona, eli 19. päivä. Se näkyy kuitenkin LF:n sivuilla postitettuna 2. päivä, joten ihmetyttää missä nämä boksit aina viipyy.

Tämänkertainen boksi on synttäriboksi, LF täytti neljä vee. Kiva kun boksissa on jälleen kuviollinen kuosi, eikä pelkästään tylsä yksivärinen. 🙂

IMG_7763

Kurkataan boksin sisältöön!

LORD & BERRY Strobing Pencil

Onko tälle nyt oikea termi, jos käytetään vaikka korostuskynää? Kivanoloinen tuote, menee varmasti kokeiluun! Ilmeisesti tämä kynä on täysikokoinen, sillä siinä on merkintä 0.7g ja yhestä paikasta löysin samankokoisen 14£:lla.

IMG_7764

Mane ‘n Tail Hoofmaker Original Hand & Nail Therapy

Mulle ei ihan avaudu tämä merkki edelleenkään. Olen testannut merkin shampoota ja hoitoainetta, eikä ne musta olleet mitenkään ihmeellisiä. Ulkonäöltään ei ainakaan mitenkään houkutteleva, mutta jos se juttu onkin siinä? 😀 Onhan tuo hauska idea, mutta ei se tee siitä hirvittävän houkuttelevan. Joka tapauksessa hirvittävän kalliista tuotteesta ei ole kyse, koska 150 ml maksaa n. 8£.

IMG_7765

Eve Lom Cleanser ja puhdistusliina

Tämä on ilmeisesti tykättu cleanser, tätä on mun mielestä tullut aikaisemminkin, enkä silloinkaan osannut oikein tätä ottaa kokeiluun. Ehkäpä nyt olisi sen aika? En hirvittävästi pidä tämän tuoksusta, siksikin se on jäänyt käyttämättä. Tässä purnukassa tuotetta on 20 ml ja 200 ml tätä maksaa 85£.

IMG_7766

PHILIP KINGSLEY Elasticizer

Mielenkiintoinen tuote. En tiedä tälle suomenkielistä termiä, mutta olkoon se vaikka esishampoo. 😀 Tätä on siis tarkoitus käyttää ennen shampoopesua ja annetaan vaikuttaa 10-20 minuuttia. Ehdottomasti kokeiluun.  150 ml maksaa 38.40€, tässä tuubissa sitä oli 40 ml.

IMG_7768

Aromatherapy Associates Support Lavender & Peppermint (Bath & Shower Oil)

Jos näitä tuotteita pitäisi ostaa nykypäivänä tiskin takaa siten, että ne pitäisi myyjälle nimetä, jäisi tämä tuote varmasti ostamatta. Kuka näitä nimiä oikein keksii? Aika jännä tuote, tuoksuu suuvedelle. Menee kokeiluun, en ole aikaisemmin tällaista tuotetta kokeillut. 🙂 Tässä pullossa on 9ml kun 55ml tuotetta maksaa 48£.

IMG_7769

OMOROVICZA Ultramoor Mud Mask

Oi, nyt oli mieluinen tuote! Pieni purnukka, mutta ihan varmasti riittää testattavaksi asti. Tällaiset mutanaamiot on tosi ihania ja tämä vaikuttaa pelkän purnukan perusteella jo laadukkaalta tuotteelta. 50 ml purkki maksaa 125$, tässä boksissa sitä oli 5 ml.

IMG_7770

Lopuksi vielä jotain syötävää. Tai sen pitäisi olla syötävää. Lähinnä käsirasvalle nämä minusta maistui. 😀 Mies on yleensä aika kaikkiruokainen, mutta hänellekään nämä eivät uponneet, joten joutavat suoraa roskiin.

IMG_7767

Tämän lisäksi boksissa oli vielä alekoodi joulukalenteria varten. Itse ajattelin tänä vuonna skipata sen kalenterin ja ostaa ehkä Lumenen. Saa nähdä mihin päädyn!

Mun mielestä tämä synttäriboksi oli tosi kiva karkeista huolimatta. Silti päädyin peruuttamaan tilauksen, koska paikat alkavat olla täynnä kosmetiikkaa, enkä millään ehdi käyttää kaikkia ihanuuksia. Nyt on tarkoitus pitää tyhjennystalkoot, ennen kuin annan itselleni luvan tilata boksia uudelleen.

En nyt osaa edes arvata milloin seuraavan kerran on postausta tulossa, se voi olla vaikka heti maanantaina tai sitten parin viikon päästä. Mutta kyllä se postaus jossakin vaiheessa tupsahtaa. 😉

10 thoughts on “Postaukset vähenemässä + LF-Beautybox”

 1. Mäkin lopetin boksitilaukseni, mua ärsyttää pitkä toimitusaika ja kaikkialla pursuavat pikkupurkit. Lisäksi tota Evelomia on mulla jo kaksi purkkia entuudestaan ja tuoksun takia nekin on jääneet käyttämättä. Suihkuöljystä sain tietenkin laventelintuoksuisen version, yh.
  Mulla on sama juttu postausten kanssa, en pysty ylläpitämään säännöllisyyttä, mutta postaan aina kun suinkin ehdin. Kivaa viikkistä:)

  1. Mun on melkein pakko antaa jo eteenpäin osa tuotteista, vaikka ne olisikin kivoja, ei vaan yksinkertaisesti ehdi kaikkea kokeilla! 😀

   Sehän voi olla, että itsellä käy nyt niin, että jostain ihmeestä inspistä ja aikaa riittääkin ja saan hirvittävästi postauksia kasaan, kun juuri olen julistanut, etten sitä pysty enää tekemään. 😉

   Kivaa viikkistä myös sulle! 🙂

  1. Kiitos! 🙂

   Joo, ei mitenkään enää pysty istumaan koneen ääressä samaan tahtiin kuin ennen, ei edes blogeja ehdi lukea ajallaan! 🙂

 2. Onnea vakipaikasta! Noi Parma Violetsit on täydellinen esimerkki siitä että britit ei osaa tehdä karkkia.. PS. Mulle vois kelvata se alekoodi 😉

  1. Kiitos!

   Ei todellakaan osaa tehdä karkkia tämän perusteella. 😀

   Mä voisin nakata sulle sen alekoodin, tulisipa käyttöön!

 3. Säännöllinen postaustahti? Onko se jotain syötävää? eli no worries, elämä tulee joskus väliin ja postataan kun ehditään onnea vakinaistamisesta!

  1. Elämä tuli todellakin väliin. Mulla on ne kuuluisat ruuhkavuodet, tosin ilman lapsia, jos ei tuota karvaturria lasketa. Just tänään aamulla haaveilin toisesta penskasta Rymylle kaveriksi, mutta kuka idiootti ottaisi tähän elämäntilanteeseen koiranpennun? Toivottavasti en ainakaan minä. 😀 Ehkä muutaman vuoden päästä sitten!

   Kiitos! 🙂

 4. Onnittelut vakiduunista. Juu postaillaan kun ehditään, ei sen vakavampaa. Lopetin oman Bette Boxini enkä kyllä kaipaa tällä hetkellä yhtään purkkia lisää kotiin!

  1. Kiitos! 🙂 Mulla sama, ei tee mieli ostaa yhtään purnukkaa ennen kuin tuo nykyinen kasa on vähentynyt huomattavasti.

Leave a Reply