Raidat ei petä koskaan

Mä lakkasin kynnet torstai-iltana. Pikkurilliin Essien Licorice ja muihin Picture Polish Rose. Tän piti olla nopea lakkaus, siksi valitsin nämä, jotka peittää yhdellä kerroksella. En nopeasta pohjatyöstä huolimatta ehtinytkään koristelemaan niitä, joten jätin suosiolla sikseen.

Sunnuntai-iltana oli aikaa vaihtaa lakkaukset, mutta nämä näyttikin vielä sen verran hyvältä, että ajattelinkin vain koristella ne. Pohjat kun ovat valmiiksi kuivat, vinyylit oli helppo valinta. Mitäpä muutakaan sitä kynsille laittaisi, ellei raitaa? Musta tuntuu, että mun pitäisi nyt enemmän tehdä näitä raitalakkauksia, sillä niistä tulee aina niin hyvä fiilis. Harmi kun yleensä en saa leimaamalla näin suoria raitoja aikaiseksi, pitäisi ehkä kokeilla leimadecaleita, mutta aikaa sellaiseen ei tunnu olevan.

1

Mun mielestä tälle lakalle kaikista paras yhdistelmä on tietysti musta. Näissä käytin MoYoun mustaa leimauslakkaa, jonka töpöttelin vinyyleiden päälle.

2

Tosi kivat näistä tulikin ja viihdyin näillä kokonaisen viikon!

3

Jaiks, mun pitäisi muuten jäädä ensi viikolla kesälomalle ja miljoona asiaa tekemättä! Saa nähdä kuinka mun lopulta käy! 😀

6 thoughts on “Raidat ei petä koskaan”

Leave a Reply