Rauhallista joulua!

Siskolla on Maybellinen joulukalenteri ja sain häneltä sieltä tulleen punaisen lakan nimeltään Power Red. Tämä on vähän oranssiin taittava punainen ja koostumukseltaan jellymäinen. Levittyi hyvin, mutta jäi kahden kerroksen jälkeen läpikuultavaksi. Se ei kuitenkaan itseä haitannut niin paljon, että olisin lakannut vielä kolmannen kerroksen tällä lakalla.

Mieli ei tehnyt toisia joululakkauksia, joten tein näistä värinsä puolesta jouluun sopivan, mutta ei niinkään koristelujensa.

Tein valkoiset leimat yhdestä mun lempilaatasta, eli Harunouta L078, joka on täynnä näitä kiehkuraisia kuvioita.

s-l1600

Tein kaiksta kynsistä samanlaiset, mutta mulla oli vähän kiire lakata, joten en ehtinyt suunnitella lakkausta sen tarkemmin, toisaalta en kyllä koskaan suunnittelen näitä tarkemmin. 😀

1

Lakkauksesta tuli mielestäni tosi kiva, vaikka yleensä en pidä punaisista lakoista omilla kynsillä. Jotenkin kuitenkin tuo koristelu sopii näihin sen verran hyvin, että koko lakkaus oli mieluinen.

Näiden epäjouluisten kynsien myötä toivotan teille oikein rauhallista joulua! ♥

6 thoughts on “Rauhallista joulua!”

  1. Nätit ne on nämäkin ja ainakin sinun tyyliset 🙂 Rauhallista joulun aikaa, jospa ensi joulun sitten saatte viettää vain uudella talolla ilman vanhan talon murheita <3

    1. Thank you! I tried to use christmas colors and do something else than christmas decorations to my nails. 😀

Leave a Reply