Sunny-leimauslakka vuoden pimeimpään aikaan

Tällä kertaa ei hirvittävästi tekstiä irtoa. Joulu on vietetty ja mulla oikeastaan koko joulun ajan vatsa kramppaili ja kipuili muuten vaan, joten joulun vietostakaan ei kovin paljon pystynyt nauttimaan. Onneksi se nyt on jo parempaan päin.

Tämänkertaiset lakkaukset on tehty jo pari viikkoa sitten ja tässä nämä teillekin nähtäväksi. Mulla on tosi hyvä ajoitus aina näiden lakkasävyjen suhteen. Nytkin valitsin kynsille oikein ihanan neonpastellin Colour Aliken leimauslakan nimeltään Sunny. Keskellä talvea.

Tämä houkutteli uusista Colour Aliken leimauslakoista eniten ja ihan varmasti tulen vielä kokeilemaan tätä koko kynnelläkin. Tällä kertaa kokeilin sitä leimaukseen ja leimasin palleroita Cirque Colorsin Morganiten päälle. Pallerot ovat Überchicin leimauslaatasta 6-03.

1

Siinä vaiheessa kun näitä leimailin, tulin siihen tulokseen, että nämä kaksi lakkaa ei ehkä ole parhaat ystävät, mutta tein kynnet silti loppuun asti. Koko sen ajan kun nämä mulla olivat, olin sitä mieltä, että nyt ei kyllä ole paras yhdistelmä ja tämä lakka toimisi paljon paremmin jonkin muun sävyn päällä kuin tuon Morganiten.

Vaikka nämä kaksi eivät omasta mielestäni mätsännytkään hyvin yhteen, molemmat lakat ovat tosi kauniita yksinäänkin. Tuo Sunny on tajuttoman herkullinen sävy ja Morganite muuten vain ihana. 🙂

Leave a Reply