Syksyiset kynnet

Kauppareissulla kävelen yleensä Essencen lakkahyllyjen  ohi, ihan vain katsoakseni löytyisikö sieltä jotain sellaista lakkaa, jota en jo omista. Nyt silmiini sattui rusehtavan oranssi lakka Honey Honey. En ole ihan varma löytyykö tästä dupea omasta kokoelmastani, mutta veikkaisin, että ei. En ainakaan pikaisella vilkaisulla tekemiini lakkauksiin löytänyt vastaavaa.

Musta tämä lakka oli kivan syksyinen, joten nappasin tuon lakan mukaan.

Lakkasin kaikki kynnet Honey Honeylla ja pohdin sopivia syksyisiä koristeluja. Olin saanut aika vasta ebaysta ostamani Harunouta L071 -laatan, joten valitsin sieltä puukuvion ja sille kaveriksi Nicole Diaryn laatan 023.

En halunnut kaikkiin kynsiin tuota puukuviota, joten laitoin sen vain nimettömiin. Etusormeen ja keskisormeen tein nuo toisenlaiset leimat. Peukalo ja pikkurilli jäivät tällä kertaa koristelematta.

1

Puun rungon ja nuo “sirpaleet” leimasin Colour Aliken Chestnutilla ja lehdissä käytin Exotic Punchia ja Golden Limeä. Olisin käyttänyt keltaista tuon vihreän sijaan, mutta mulla ei ollut muita kuin oikein haalean keltainen leimauslakka, joten vihreä ja oranssi sai kelvata.

2

Nytpä on tullut kokeiltua tällaistakin lakkausta. Näitä kerrostettavia leimoja saisi kyllä olla enemmänkin olemassa, musta nämä on kivoimpia käyttää, varsinkin kun ei ole aikaa leimojen värittelylle. 🙂

8 thoughts on “Syksyiset kynnet”

    1. Kiitos! 🙂 Molemmat näistä laatoista toimi itsellä ainakin hyvin. Kerrostettavat kuviot on kyllä tällä hetkellä ihan parhaita. 🙂

    1. Kiitos! Mukava käytellä näitä vähän erikoisemman sävyisiä lakkoja välillä. 🙂

Leave a Reply