Toukokuun Lookfantastic beautybox

Tämä viikko on ollut taas vaihteeksi todella raskas töiden puolesta, joten pientä iloa ja kevennystä tarjoaa kuukauden LF-boksi! ♥

IMG_4029

Tässä kuussa teemana oli Get The Glow. Boksi on tosi nätti pinkki ja en voi kyllä korostaa näiden boksien ihanuutta, nämä ovat jotenkin niin viimeisen päälle hiottuja.

IMG_4032

Aluksi olin vähän plääh, onko koko boksi jotain itseruskettavia tai aurinkoon liittyviä tuotteita, mutta sitten aloin tutkimaan tarkemmin ja ei tämä kyllä onnistu pettämään tälläkään kertaa! Katsotaan mitä boksi piti sisällään!

Scurb Love – Coconut Cranberry Body Scurb

IMG_4033

Tuote näyttää erittäin sotkevalta kuorinta-aineelta. Lähinnä sekoitukselta, joka sisältää kahvinpuruja ja kaikkea, mitä metsästä löytää. Sitä se kyllä onkin, sillä luomu kahvinpuruja ja kookosöljyä tuotteesta löytyy! Kuitenkin mielenkiinnolla tähän tuotteeseen tutustun, sillä se tuoksuu todella hyvälle!

Real Chemistry Luminous 3-minute Peel

IMG_4036

Kuten nimikin sen kertoo, kolmen minuutin kuorinta kasvoille. Tuote ei tuoksu oikein millekään, mikä on mun mielestä hyvä juttu. Mielenkiinnolla testailen tätäkin. Aika pienihän tämä tuubi on, mutta jospa tästä nyt ehtisi jonkin mielikuvan muodostaa.

H2O Gradual Tan Mist

IMG_4035

Tämä suihke kosteuttaa ja ravitsee ihoa samalla kun se jättää käsittääkseni myös vähän väriäkin samalla, mutta miten, sitä en osaa sanoa! En niin innostu tuotteesta, mutta kokeiluun menee tämäkin, saattaahan se yllättää! Ei ainakaan tuoksu pahalle.

Mellow Baked Eyeshadow in Peach

IMG_4037

Näitä luomivärejä oli tarjolla kahta eri sävyä, minä sain sävyn Peach. Tästä jos mistä saa säihkettä silmiin! Kokeiluun menee, vaikka mattasävyillä taitaa olla enemmän käyttöä.

Glov Hydro Demaquillage

IMG_4038

Aika mielenkiintoinen tuote! Käsittääkseni tämän hypoallergisen liinan ja veden avulla saa meikin poistettua hellävaraisesti. Paketin sisältä paljastui lähinnä sorminukkea muistuttava karvainen kankaanpalanen. 😀

System Professional Solar Sun Oil

IMG_4034

Hiuksien aurinkosuojaksi tarkoitettu öljy. En hirvittävästi kyllä pitänyt tuoksusta, mutta pidän hiusöljyistä paljon, joten ehkä tämä ei nenuun niin voimakkaasti tuoksu.

NuFace Prep-N-Glow

IMG_4039

Eli tämä on kangas puhdistaa, kuorii ja kosteuttaa ihoa. Tästä ei löytynyt vihkosessa  erikseen mainintaa, joten olettaisin olevan jokin ekstratuote.

Hintoja näille tuotteille en ehtinyt kaivaa, mutta ei sillä niin väliä, sillä en kyllä tuohon hintaan koe mitenkään pettyneeni boksin sisältöön. Jälleen kerran aivan uusia tuotteita itselleni ja moni näistä aiheutti kyllä hymyn huulille. Ihana boksi kerrassaan! Mitä mieltä te olette, onko mielenkiintoisia tuotteita?

En muuten ole vielä ehtinyt arpoa arvontapalkinnon saajaa, mutta kyllä mä sen viikonlopun aikana ehdin tehdä! Mukavaa viikonloppua kaikille! 🙂

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

2 thoughts on “Toukokuun Lookfantastic beautybox”

Leave a Reply