Toukokuun ostosyhteenveto

Ihan hirvittää kuinka nopeasti tämä aika menee. Tämä alkuvuosi on mennyt enemmän tai vähemmän sumussa, en pysy yhtään kärryillä missä mennään.

Viime kuussa ostoksia tuli ehkä määrällisesti vähemmän, mutta ne ovat aika arvokkaita ostoksia.

feelunique

Feeluniquen tilaus lähti oikeastaan siitä, että yritin etsiä Mavalan Scientifique -kynnenkovettajaa netistä. Onko tämän valmistus kokonaan lopetettu, sitä en osaa sanoa, mutta ei sitä ainakaan missään enää myydä. Muutamasta paikasta tätä löysin, kiskurihintaan tietenkin. Muistaakseni olen edellisestä pullosta maksanut paljon vähemmän kuin tästä, sillä tämä maksoi hurjat 15,42€. Silti olin kuitenkin valmis maksamaan tämän hinnan, sillä tällä mä lopulta olen saanut kynteni takaisin kuntoon. Mulla oli tätä vähän pullon pohjalla, kokeilin sitä ja sehän alkoi auttamaan liuskottumiseen! Yksin tätä ei tietenkään kannata tilata, joten valkkasin UD:n luomivärin mukaan. Halusin vaalean ja vähän kellertävän luomivärin, sillä käytän tuollaista sävyä luomien pohjalla punertavuutta vähentämään. Jotta postarit saisi ilmaiseksi, olen aina halunnut kokeilla GLAMGLOWN naamioita, tätä löytyi pienempi purnukka, jonka raaskin ostaa testiin. Yhteensä alennuksen kanssa tilaukselle jäi hintaa 48,54€.

IMG_4052

Hypnotic Polishin tilaus lähti noiden kahden Funin lakan vuoksi. Seuraksi otin ÜC:n pienemmän laatan Texture-Licious 02.. Hintaa näille jäi 41,70€.

IMG_4028

Seche Vive on ollut ostoslistalla jo pidempään, tykkään käyttää tätä leimauksien päällä viimeistelemään lakkauksen. Tämä ostos on ebaysta ja maksoi 9,87€.

Ostoksille jäi hintaa aika tarkkaan 100 euroa ja 11 senttiä päälle. Toukokuussa ei tullut kyllä osteltua marketeista mitään, ainoastaan nämä muutamat tilaukset ehdin kaiken kiireen keskellä tehdä. Tällä hetkellä himotuksia ei ole suuntaan eikä toiseen, kovasti odotellaan siis jotain kivoja uusia juttuja bongattavaksi. 🙂

Miten teillä meni toukokuu?

Tallenna

Tallenna

4 thoughts on “Toukokuun ostosyhteenveto”

  1. Scientifique on kuulemma joko lakkautettu tai sitä ei ainakaan tuoda enää Suomeen:/ Tiedustelin asiaa maahantuojalta mutta mitään selitystä en asialle saanut. Harmi, sillä tuote on kyllä todella hyvä.

    1. Joo, näin mäkin olen kuullut ettei sitä ainakaan täältä saa. Onneksi tuo pullo kestää järjettömän kauan niin raaskin sen ostaa. 🙂

  2. Mahtavuutta kuulla että olet saanut avun Scientifiquesta. Mulla se kovetti vähän liikaa, taisin vähän innostua sen kanssa 😉 kivoja ostoksia muutenkin, kuulisin mielelläni mielipidettä uusista Funeista!

    1. Mullakin on osassa kynsistä jo vähän sellainen tilanne, että on kovettunut liikaa, joten olen käyttöä vähentänyt. Funeista on tulossa kommenttia myöhemmin! 🙂

Leave a Reply