Väri vaihtuu vähän joka suuntaan

Mulla oli tosi hieno visio, mutta ihan sitä alkuperäistä ideaa en saanut toteutettua.

Olin ajatellut tehdä lakkauksen, jossa sekä koristelut, että pohjalakka vaihtaa väriä auringonvalossa. Mun oli tarkoitus tehdä koristelut niin, että olisin kuivattanut lakkaa ja leikannut kuivuneesta lakasta suikaleita kynsille, mutta hermot eivät kestäneet lopulta odotella lakan kuivumista. Yritin nopeuttaa pikakuivattajalla asiaa, mutta me ei päästy kuitenkaan niiden koristelujen kanssa yhteisymmärrykseen.

Pohjalle laitoin BOW:n Purityä, joka on hyvin lähelle PP:n Lakodomia. Se vaihtaa väriä lilaan auringossa. Mietin mitä laittaa koristeluiksi, kun ei se suikalointi onnistunutkaan. Mietin toimiikohan DaLen 170 -termolakka leimauksessa ja toimihan se! Siitä sainkin idean tehdä koristelut tuolla lakalla.

Suurin haaste tässä oli saada kuvattua muutokset kynsillä. Kylmillä käsillä leimat olivat tummat ja pohjalakka vaalea. Lämpimillä käsillä leimat olivat hyvin haalean punaiset, mutta pohjalakka vaalea. Sitten auringossa kädet olivat yleensä lämpimät, joten leimat olivat haalean punaiset ja pohjalakka vaihtoi väriä lilaan. Yritä tätä sitten saada sisätiloissa kuvattua! Lämmittelin käsiä veden alla ja käytin niitä UV-uunissa ja juoksin kameran eteen näiden kanssa. Todella helppoa, voin sanoa! 😀 Sain mä nyt muutaman kuvan helpottamaan havaitsemista.

Tältä lakkaus näytti suurimman osan ajasta.

2

Tässä sitten kun sormet olivat lämpimämmät, eli nuo leimat muuttuivat haaleammiksi.

1

Ja tässä sama lakkaus kun kynsille saatiin UV-säteilyä.

3

Nämä värinvaihtelut olivat tosi nopeita, joten tuon lilan saaminen kuvaan sisätiloissa oli kyllä aika saavutus, vaikka itse sanonkin. Olisi varmaan pitänyt kuvata nämä ulkona auringossa, mutta eihän mulla koskaan ollut kameraa mukana!

Nämä olivat tosi kivat lakkaukset ja näillä viihdyinkin kokonaisen viikon! Harmi kun tuota värien vaihtelua ei pystynyt paremmin kuvaamaan. Täytyy ottaa uusiksi tämän saman idean pohjalta joskus!

Käytetyt tuotteet:

  • Essie First Base
  • BOW Purity (x3)
  • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
  • Leimauslaatta Überchic Texture-licious-02
  • Leimauslakka Dance Legend 170
  • Leimojen päällä Seche Vive

Tallenna

Tallenna

Tallenna

3 thoughts on “Väri vaihtuu vähän joka suuntaan”

    1. Mustakin tämä oli hauska idea, harmi kun värivaihtoehdot oli rajattuja. 😀

Leave a Reply