Bailando

Hellurei!

Kesäloman ensimmäinen viikko on ohi ja se kyllä on mennyt ihan valtavan nopeasti! Torstaina töiden jälkeen suunnattiin heti meidän toiselle talolle ja ollaankin tehty siellä hommia ja vietetty lähes kaikki aika siellä, nukkuminen mukaanlukien. Laskeskelin, että ollaan reilun viikon aikana oltu täällä meidän nykyisessä talossa ehkä tunnin verran (piipahdettu hakemassa tavaraa ja pesty pyykkiä) ja muu aika onkin mennyt sitten toisella talolla.

Olen vienyt sinne mun pikkumökkiin myös lakkausvermeet, että saisin kynnet lakattua useammin, jotta ne pysyisi lakan alla paremmin suojassa. Tällä hetkellä mun mukana oleva lakkavarasto on aika pieni ja värejäkään ei kovin montaa ole, mutta näillä pärjää. 😀

Olen ottanut aina uusia lakkoja mukaan kotona piipahtaessa jos sille on ollut tarvetta.

Nyt sen oikeasti on tajunnut, kuinka paljon työskentelyvalo vaikuttaa lakkauksen siisteyteen. Pikkumökin pöydällä lakattaessa ainoa valo on ulkoa tuleva, joten osa lakkauksista, joita olen tehnyt, ovat sen verran epäsiistejä, ettei niitä voi kyllä edes julkaista. 😀 Tässä olenkin pohdiskellut, että veisin yhden lampuistani sinne pikkumökkiin, jotta jälki olisi vähän tarkempaa.

Nämä lakkaukset olivat sen verran siistit, että kehtaan nämä julkaista.

Lakkoina käytin Girly Birsin Bailandoa ja pikkurillissä on DaLen Quiet Riot. Leimat laitoin vain nimettömään ja keskisormeen Überchicin laatasta 6-03.

Nämä lakkaukset kestivät hyvänä yön yli, sillä aamulla alkoi taas remppahommat ja kyllähän nämä siinä kärsi. 😀

Olen nyt käyttänyt kynsien hoitoon Trindin Nail Repairia ja otin vielä kaveriksi Mavalan kynnenkovettajan. Mun mielestä nyt näkyy jo parannusta aiempaan, mutta kyllä siihen vielä aikaa menee, että näistä kaikki liuskottumat saa kasvatettua pois. Yritän muistaa raportoida lisää, jos saan nämä taas kondikseen! 🙂

6 thoughts on “Bailando”

 1. Voi miten ihana lakkaus <3 Ja tuo DaLen Quiet Riot on järkkyhieno! Tahtoo!

  Kovasti tsemppiä kynsien kunnossapitoon 🙂 Musta tuntuu, ettei munkaan kynnet pysy enää kasassa, vaikken mitään erityistä käsillä teekään.

  1. Kiitos! ♥

   Tuo on tosi herkku tuo DaLe, kuten kaikki niiden wowprismit. 🙂

   Mä yritän nyt aktiivisestä käyttää noita hoitoja näihin, jospa se tästä taas pikkuhiljaa! 🙂

Leave a Reply