Colour Alike – Feel Good

Tilasin alkuvuodesta Colour Aliken alesta mustaa ja valkoista leimalakkaa jemmoihin, niitä kun kuluu kaikista eniten. Samalla nappasin pari muutakin leimalakkaa ja yhden tavallisen lakan, joka kulkee nimellä Feel Good.

Olen heikkona näihin jäänsinisiin hololakkoihin, ne näyttää kuvissa aina niin kivoilta, että en voi vastustaa näiden ostamista. En kuitenkaan hirvittävästi tykkää lakata kynsiä näillä Colour Aliken sudeilla, vaikka leimalakkoina näistä pidänkin paljon. Onneksi tämä lakka oli sen verran helppo lakattava, että huono suti ei haitannut lainkaan.

Jos multa kysyttäisiin mun eniten käyttämä leima, niin se on kyllä tämä chevron-kuvio. Helppo, onnistuu ja toimii aina. Tällä kertaa tein harmaat leimat, vaikka meinasinkin päätyä valkoiseen tai mustaan. Ainakin jotain erilaista. 🙂

1

Muutenkin nämä tosi yksinkertaiset kuviot on parhaita missä tahansa lakkauksessa.

IMG_9537

Musta tuo harmaa lakka oli sopiva näihin lakkauksiin ja tykkäsin sen verran paljon, että olin kokonaisen viikon näillä lakkauksilla.

4 thoughts on “Colour Alike – Feel Good”

  1. Ihailen vuodesta toiseen sun taitoa yhdistellä värejä ja kuvioita niin, että yksinkertaisellakin toteutuksella syntyy tosi toimiva kokonaisuus. Niin tälläkin kertaa:)

Leave a Reply