Colour Alike – Martini Olive ja Thornado

Tilasin jo tovi sitten itselleni Colour Aliken alesta uusia leimalakkoja. Testasinkin näitä jo pari viikkoa sitten, mutta nyt oikeastaan pystyin tekemään vasta postauksen näihin liittyen. Tässäpä teille siis parin leimalakan testailua.

Lakkasin pohjalle Essencen Holz Oder Michel? -lakkaa pari kerrosta ja valkkasin sille uusista leimalakoistani kaveriksi Martini Oliven ja Thornadon. Tuo Thornado on tosi mielenkiintoinen lakka, sillä se on täynnä holohippua ja vähän jännitikin miten tarkasti ja peittävästi sillä saa leimattua. Valitsin pari laattaa ja Nicole Diary -023 -laatan valitsin tarkoituksella tuon Thornadon kaveriksi, sillä ajattelin paksumpien kuvioiden toimivan paremmin tällaisen lakan kanssa. Martini Olive sai kaverikseen MoYoun Suki Collection -16.

Molemmat leimat toimi tosi hyvin ja olin positiivisesti yllättynyt tuon Thornadon leimaavuudesta!

1

Tässä vielä lähikuvaa molemmista lakoista, tuota Thornadoa oli vaan melko vaikea saada tarkasti kuvattua!

2

3

En tiedä oliko tuo aksenttikynsi paras mahdollinen ratkaisu tähän kokonaisuuteen, mutta oli vain pakko päästä testaamaan tuotakin lakkaa! 😀

8 thoughts on “Colour Alike – Martini Olive ja Thornado”

  1. Ihana vihreä sävy tuossa leimauslakassa ja ilmeisen mahtava pigmentti. Mun tekisi mielin noita CA:n leimauslakkoja, mutta tällä leimailuaktiivisuudella ei oikein kannata hankkia. Tosin sitähän voisi taas uudelleen innostua kun olisi hienoja lakkoja käytellä!

    1. Mä tykästyin myös tuohon oliiviin. 🙂 Mä haen just inspiraatiota näistä uusista leimalakoista, kun muuten ei noita ideoita oikeen enää synny helposti. 😀

Leave a Reply