Colour Alike Warm Sand -leimauslakka

Vein viime perjantaina toiselle talolle pikkumökkiin mun pienelle lakkauspistelle lampun, niin johan alkoi olla helpompi tehdä lakkauksia!

https://www.instagram.com/p/Bz0lk1ygi28/?utm_source=ig_web_copy_link

Oltiin tehty pieni kimppatilaus kaverin kanssa Colour Alikelle, sillä mulla oli musta leimauslakka ihan loppu ja tällä merkillä kuitenkin on hyvä musta ja tykkään muutenkin tämän merkin lakoista. Toinen vaihtoehto oli tehdä tilaus MoYoulle, mutta postarit olisi olleet ihan jäätävät muutamasta lakasta, joten sen sai unohtaa. Colour Alikelta tilatessa postarit taisivat jäädä alle 7 euron, joten ne oli kimppatilaukselle ihan kohtuulliset.

Tilasin itselleni pari mustaa lakkaa, yhden sinisen holon ja tämän Warm Sand -lakan. Nämä olivat siis kaikki leimauslakkoja. Tämä Warm Sand kiinnitti mun huomion, sillä se näytti kuvissakin vähän erilaiselta.

3

Mulla oli mukana vain muutamia värilakkoja tuolla toisella talolla, joten vaihtoehdot olivat melko rajalliset. Päädyin yhdistämään tuon leimauslakan Essien On The List -lakkaan. Tuo lakka on juuri niitä, jotka on tosi vaikea saada oikeansävyisenä kuviin, enkä onnistunut siinä nytkään. 🙂

1

Leimat tein Überchicin laatasta 15-03, sillä laatoissakaan ei ollut kovin paljon valikoimaa, sillä mulla oli vain yksi pieni kansio laattoja mukana.

Tästä lähikuvasta näkyy hyvin tuon lakan erikoisuus. Se on täynnä tuollaista pientä glitteriä, mutta silti se tekee tarkkaa leimausjälkeä, tykkään!

2

Lakkaus oli mun mielestä ihan mukiinmenevä, oli kiva olla pitkästä aikaa kynnet koristeltuina. 🙂

Mulla on vieläkin työsarkaa näiden kynsien kunnon kanssa, mutta mun mielestä ne on edelleen menossa parempaan suuntaan.

8 thoughts on “Colour Alike Warm Sand -leimauslakka”

    1. Kiitos! ♥ Onhan se vähän pienempi tuolla toisella talolla mitä kotona, mutta kyllä se asiansa ajaa. 😀

  1. Siis olin ihan varma että nuo leimaukset ois ollu toisinpäin! Et pohja on tuo nude/kimalteleva! 😀 En tykkää tämmösistä silmien hämmentäjistä.

  2. Voi miten kesäinen lakkaus <3 Ja tuo leimauslakkakin on tosi kiehtova, jännä miten tarkkaa jälkeä se tekee glittereistä huolimatta 🙂

Leave a Reply