Depend Mermaid Kiss

Esittelin viime viikolla neljä Dependin lakkaa, jotka kotiutin Haaparannasta. Näistä lakoista kynsille pääsi Mermaid Kiss. Tämä on sävyltään sellainen, että se ei niin sykähdytä, joten se piti hoitaa ensimmäisenä alta pois. Tämä on vähän kuin Dance Legendin upean Holy Diverin pikkuveli. Ihan nätti sävy, mutta ei niin mun mieleen. Mutta silti se oli pakko ostaa. 😉

Ajattelin näitä lakkoja tikuttaessani, ettei ne peitä kolmellakaan kerroksella, mutta yllättäen ne peittivätkin kynnellä jopa kahdella kerroksella. Mermaid Kiss peitti mielestäni hyvin kahdella kerroksella.

Tein koristeluiksi simppelit raidat Maybellinen kultaisella lakalla ja Essencen valkoisella leimauslakalla.

Jos ihan rehellisiä ollaan, nämä lakkaukset on tehty kahden päivän aikana. Lakkasin pohjat yhtenä iltana ja toisena sitten koristelin, kun pohjalakka näytti vielä ihan hyvältä ja mielestäni ne kaipasivat sitä jotain.

1

Mulle kivoiksi koristeluiksi riittäisi nykyään pelkästään jo yksi raita, mutta tämä tuplaraita oli tosi kiva. Oikein mieluinen lakkaus siis.

Näiden kynsien myötä toivottelen teille mukavaa viikonloppua! Mä selvisin hengissä näistä kahdesta edellisestä viikosta, mutta onhan väsymys aika kova ja työtunteja kertyi taas ihan kiitettävästi. Tänään mä yritän “karata” hiukan aikaisemmin töistä, sillä haluaisin päästä ajoissa siivoamaan talon viikonlopuksi, että voisi vain olla ja ehkä vähän juhlistaa jotenkin mun ja miehen syntymäpäiviä. On meillä toki sunnuntaina vielä ohjelmassa serkkutytön pikkuneidin ristiäiset. Kiva viikonloppu siis edessä! 🙂

Käytetyt tuotteet:

  • Trind Nail Balsam & Nail Repair
  • Essie First Base
  • Depend Mermaid Kiss (x2)
  • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
  • Vinyylit MiVinyls
  • Kultainen ja valkoinen leimauslakka
  • Koristelujen päällä Seche Vive

4 thoughts on “Depend Mermaid Kiss”

    1. Riippuen lakasta, saattaa aavistuksen kuultaa kärki läpi, mutta olin kyllä yllättynyt peittävyydestä sen jälkeen kun olin tikuttanut nämä.

Leave a Reply