Essence – ho ho ho

Essencen joulualenterista tuli kiva lakka ho ho ho, jota piti päästä kokeilemaan. Tosi helposti levittyvä lakka ja peitti oikeastaan yhdellä kerroksella. Lakkasin kaikki muut paitsi pikkurillin kynnen tällä lakalla. Pikkurilliin lakkasin Colour Aliken Grenadinella, jolla myös leimasin muut kynnet.

En halunnut taaskaan tehdä jouluisia koristeluja, vaikka olinkin näillä kynsillä joulun ajan. Valitsin yhden mun lempikuvioista Moyoun Pro Collection XL 20 -laatasta.

Yleensä mulla on pidemmät kynnet tätä leimakuviota käyttäessä, mutta nyt tein niin, että leimasin koko kynnen alueelle kuviot.

1

Lakkaus oli musta tosi kaunis, tuo leima ei petä oikeastaan koskaan, vaikka enemmän pidän siitä mustalla leimattuna.

Mulla olisi viikko vielä lomaa jäljellä, yritän käyttää ajan tehokkaasti taloa siivoten, jos saisin vaikka talon myyntikuvia otettua. Täkäläiset kiinteistövälitysfirmat kun ei oikein panosta kuviin ja itsestä se on tosi tärkeä osa myyntiä, joten ajattelin kokeilla onnistuisiko ne itseltä kuinka hyvin. 😀  Samalla saisin vähän potkittua itseäkin eteenpäin tämän kaiken suhteen, tai me asutaan tässä vielä viiden vuoden päästäkin… 😀

4 thoughts on “Essence – ho ho ho”

  1. Ihana lakkaus! <3

    Mulla oli vähän sama kauhistus muutama kk sitten, mutta yllätykseni paikallinen pankin välitysfirma käyttikin ammattikuvajaa ja nyt ei kyllä meidän kämpäksi kuvista uskoisi :’D En tiedä onko sekään hyvä asia, jos pettymys on suuri katsomaan tuleville, mutta itsekin asuntonäytöissä vierailleena oon todennut, että kuvat on vain pieni osa totuutta. Lisäksi miettinyt sitä, että varsinaisessa näytössä jos kämpässä vallitseekin kaaos siisteistä kuvista huolimatta, tulee väkisinkin mieleen, että miten hyvää huolta talosta on kokonaisuudessaan pidetty (en oleta kyllä tän mitenkään koskevan tein asuntoa!).. vähän ohi kynsiaiheen, mutta nyt kun kerran mainitsit 😀

    1. Kiitos! ♥

      Saattaahan se olla, et saadaankin paremmat kuvat välitysfirman kautta, mutta haluan ottaa tässä asiassa varman päälle. On sitten kuvat kuitenkin olemassa. 😀 Mulla on kyllä tarkoitus, että sitten jos näyttöjä tulee, niin talo on yhtä siistissä kunnossa kuin kuvissakin, vaikka se on varmasti tosi stressaavaa sitten pitää kaikki tip top. Eihän meillä nyt muutenkaan epäsiistiä ole koko ajan, sillä en pysty asumaan sellaisessa sekamelskassa, mutta kuitenkin. 😀 Pahin pelko on, ettei tämä talo kiinnosta ketään ja jäädään tämän vangiksi vielä moneksi vuodeksi!

Leave a Reply