Essence Serendepity värimuutos

Lyhensin jälleen kerran kynsiä, sillä olin päivän purkanut talolla piippua, eli käytännössä naputellut tiilejä irti ja kerännyt sitten maasta laastinmurusia. Eihän kynnet sitä oikein hyvin kestäneet, joten viilasin näitä suosiolla lyhyemmäksi.

Halusin jotain “likaista” väriä kynsille ja Essencen Serendipity on ollut yksi suosikki noista likaisista lakoista. Tätä lakkaa katsellessa huomasin, kuinka eri sävyinen pullon korkki on verrattuna pullon sisältöön. Yritin ravistella pulloa, mutta sävy ei muuttunut miksikään. Kaivoin vanhan lakkauksen, jossa olin käyttänyt samaa lakkaa ja siinä korkki ja pullo ovat selvästi vielä saman sävyisiä, molemmat violettiin vivahtavia.

Tässä kuva lakkapullosta (ja toisesta lakasta, jota olin käyttänyt lakkauksessa), otin vielä silloin kuvat lakkauksessa käytetyistä lakoista:

Ja tässä silloinen lakkaus, vuodelta 2015. Huomatkaa, kuinka paljon  pidemmät kynnet mulla on ollut tuolloin!! En jotenkin enää osaisi kuvitella itselle noin pitkiä kynsiä. 😀

Ja sitten tämänkertaiseen lakkaukseen. Laitoin pohjalle kaksi kerrosta tuota Serendipityä. Päälle tein leimat Moyran laatasta 44 – Stained Glass ja leimauslakkana käytin Colour Aliken Shadow Grey -lakkaa. Mattasin lakkauksen lopuksi OPIn mattalakalla.

1

Minusta näissä on aika hirvittävän suuri sävyero! Ylemmässä kuvassa näkyy myös tuo korkin ja pullon sisällön ero. Minusta lakka on muuttunut täysin harmaaksi, eikä siinä näy enää lainkaan violettia sävyä seassa.

Ei sillä, etteikö tuo harmaa olisi tosi kaunis, mutta tykkäsin myös tuosta aiemmasta sävystäkin tosi paljon. Mulla on joissakin muissakin lakoissa sävy muuttunut vuosien saatossa, mutta nyt vasta huomasin tämän lakan sävymuutoksen.

Vaikka lakan sävy ei ollutkaan sitä mitä hain, tykkäsin tosi paljon tästä lakkauksesta, mielestäni tässä natsaa ihan kaikki. ♥

5 thoughts on “Essence Serendepity värimuutos”

  1. Oho:o Mullakin on kyllä näitä kameleontteja, huomasin, että etenkin Glam Polishin punertavat lakat olivat muuttuneet kaikki samansävyisiksi.
    Nätit kynnet ja onhan tuo lakka ihan kaunis noinkin:)

    1. Joo, on mulla jotain muita kans, joissa on sävyt muuttuneet, mutta tässä oli kyllä tosi iso ero jo. :O
      Toisaalta ei tosiaan haittaa, kun lakka on edelleen nätti. 😀

  2. What :’D Melkonen ero, ei sillä että muuttunut väri olisi kummassakaan tosin huono, mutta ehkä hienoinen hämmennys olisi tullut itselle ainakin o_O Nättejä lakkauksia molemmat! <3

  3. Pingback: Essence – Say Something

Leave a Reply