Essie – Rock Your World

Keskiviikkona piti tehdä pikalakkaukset, sillä kynnet piti olla töissä edustuskunnossa seuraavana päivänä. Tai no eihän siellä kukaan mun kynsiä katso, mutta itsellä on parempi olo kun kynnet on kuosissa.

Lakkasin Essien hololla Rock Your World pari kerrosta ja tein pikaleimat päälle. Tuo Essien lakka on kyllä tosi hyvä, en tainnut siistiä kynsinauhoja yhtään tuota lakatessa. Leimatessa sitten sitäkin enemmän… 😀

Mulle oli viikolla kotiutunut ebaysta Nicole Diaryn laatta L04 ja täytyihän se heti kokeilla, onko se toimiva, näistä kun ei ikinä oikein tiedä.

ND L04

Tuo laatta on niin monikäyttöisen näköinen, että se nyt vaan piti tilata. Toki varmasti samoja kuvioita löytyy muualtakin, mutta tässä noita hyviä on näppärästi samassa laatassa paljon.

Ihan hyvin nuo kuviot nousi mun mielestä, mutta nämä olivatkin suhteellisen paksuja kuvioita. Pitää ottaa uusiksi ohuemmilla kuvioilla, niillä sen toimivuuden saa paremmin testattua.

1

Ihan kivat peruskynnet näistä tuli. Tykkään kyllä tän Essien kokoelman lakoista, ne on tosi nättejä ja käyttäytyy niin hyvin.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Leave a Reply