Essie – Stop, look & glisten

Bongasin Helin blogista tosi nätin Essien lakan ja googlattuani kokoelman (Gorge-ous Geodes Collection), päätin tilata sen kokonaan itselleni, vaikka osa lakoista onkin hyvin lähellä toisiaan sävyn puolesta.

Näistä kuudesta lakasta kynsille päätyi Stop, look & glisten. Tosi helposti levittyvä lakka ja kiva kun näissä jenkeistä tilatuissa lakoissakin on nykyään se leveämpi suti! 🙂

Lakkasin nämä kynnet viime sunnuntaina samalla kun pakkasin viikon työreissua varten. On muuten melko kunnioitettava lopputulos, että sain kaikki tavarat (vaatteet, meikit, läppärin ja oheissälät) mahtumaan mun työreppuun! Mä vaan toivon, että en onnistu sotkemaan kovin montaa vaatekappaletta, sillä kovin paljon vaihtovaatetta ei ole mukana! 😀

Tein nopeat koristelut Nicole Diary 079 -laatasta. Puhalluskukat on mun lemppareita, eikä niissä voi mennä kovin pieleen, jos niitä kynsille laittaa.

1

Tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon ja mun silmään nämä olivat tarpeeksi huomaamattomat työkynnet. Eikö vain? 😀

Toivottavasti olen hengissä tämän postauksen tullessa ulos, sillä mulla on takana todella raskas työreissu. Jos kaikki on mennyt edes kohtuullisesti sinne päin, olen kyllä viinilasilliseni ansainnut. Hyvää viikonloppua!

13 thoughts on “Essie – Stop, look & glisten”

 1. Aivan ihanat!! Olen miettinyt jonkun tovin joko näitä Essien holoja tai A Englannin uutuuksia. Sit haluaisin jonkun mattalakan uudesta Essien kokoelmasta. Ja nuitten kukkien leimaamistakin olen miettinyt kun pohdiskelin vanhoja lemppari koristelutyylejä. Olipa siis kynnet ihan mun makuun <3

  1. Kiitos! 🙂
   Mä en vielä A Enkuista ole innostunut uudelleen, ne meni niin kauan samoilla sävyillä, mutta nythän sieltäkin on tosiaan tullut vähän erilaista matskua. 🙂

   1. Mä en kyllä löytänyt näitä Essieitä eBaystä yksittäin myytävinä :/ lohdutin sitten itseäni A Enkuilla. En olekaan ostanut niitä vuosiin koska tosiaan toistavat samoja sävyjä….mutta on mun lempimerkkejäni ja niissä on hyvin harvoin hutiostoja sattunutkaan 😉

 2. Mieletön lakka! Mun kiinnostus heräsi myös hieman kun näin nämä Essien holot, mutta nyt ei kyllä oo varaa. Ehkä ihan hyvä niin:D

  1. Ei näitä ostoksia taida voida järjellä perustella itsellekään. 😀 Mä ostin nyt kun kerrankin oli jotain kivaa ostettavaa. 😀

 3. Huisin nätit! Kyllä täällä myös sisäinen holoharakka heräsi 🙂
  Hyvää viikonloppua!

  1. Kiitos! Mulla se harakka heräsi myös näiden myötä. 😀 😀
   Hyvää viikonloppua myös sulle!

 4. Mä näin just näiden olevan tulossa Bootsille, aion kans ostaa kaikki, vaikka viime aikoina en oo juurikaan lakkoja ostellut. Ihanat on! 🙂

  1. Mäkin oon ostanut tosi vähän lakkoja viime aikoina, joten sekin varmaan vaikutti siihen, että ostin nyt kaikki. 😀 Kiitos!

 5. Mie tilasin kaksi sävyä Kicksiltä, kun ne sinne tuli myyntiin. Tosin ne tuntuu aika usein keulivan, kun joskus osa tuotteista on jo myynnissä, vaikka ei ole virallisesti edes julkaistukaan 😀

  gorge ous geodes ja rock your world olivat miun valinnat tästä kokoelmasta.

  1. Mä en tosiaan tiedä onko näistä olemassa mitään virallista tietoa tuleeko niitä mihin myyntiin, joten ostin itse helpoimman kautta. 😀

Leave a Reply