Farkkulakka

Oriflamen Iridescence on mun mielestä tosi kaunis lakka, josta tulee aina mieleen farkkukangas. Tämä on myös yksi lempilakkani sinisistä lakoista. En pidä hirvittävästi tietyn sävyisistä vihreistä ja sinisistä lakoista, mutta tämä yksilö on juuri niitä joista pidän.

Tämä lakka on laadukas, levittyy helposti ha peittää lähes yhdellä kerroksella. Itse laitoin kuitenkin kaksi. Koristelut tein vaaleansinisellä Colour Aliken leimauslakalla laatasta MoYou Minimal Collection -05.

En oikein ymmärrä mikä nimettömän leimassa on vikana, mutta se vähän epäonnistui. Aluksi katsoin, että siitä puuttuu osa leimaa, mutta tarkemmassa syynissä osa leimasta onkin vain tummempaa kuin muu leima. Onko pullossa ollut sitten sekoittamaton kohta vai mistä tämä on peräisin?

1

Oli tuo tummempi leimauskohta mistä tahansa lähtöisin, se ei kyllä yhtään häirinnyt ja viihdyinkin erittäin hyvin tässä lakkauksessa. Nämä ovatkin viimeiset tämän pituuden kynnet, sillä taistelin käsilaukkuni kanssa ja keskisormen kynnestä napsahti palanen pois. Muuten olen kyllä saanut kynnet kohtuulliseen kuntoon, mutta tuon katkenneen kynnen vuoksi kasvatus lähti taas alusta.

Tähän loppuun vielä kiitos kaikille kommentoijille ja arvontaan osallistuneille, ilmeisesti olette löytäneet perille tähän osoitteeseen! Palaan arvonnan voittajaan seuraavassa postauksessa.

Käytetyt tuotteet:

 • Essie First Base
 • Oriflame Iridescence (x2)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimauslakka Colour Alike Light Blue
 • Leimauslaatta MoYou London Minimal Collection -05
 • Leimojen päällä Seche Vive

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

12 thoughts on “Farkkulakka”

 1. Hei moi hei ja mukavaa viikon alkua 🙂 Sellasta vaan että kun tähän jättää kommentin ja tosta alka valkkaa ton että saa sähköpstitse sen sun vastauksen mun kommenttiin niin ei se kuule tule. Mä tykkään lukea aina myös vastaukset ja nyt mä juoksen täällä lukemassa niitä. Mitäs nyt keksitään?

  1. Heipä hei ja kiitos samaa! 😀 Hyvä että ilmoitit tuosta. Tuo nimittäin on toiminut aikaisemmin kun sitä testailtiin ja nyt täytyy sitten paneutua siihen miksi se ei toimi! Menee vain hetki ennen kuin mä ehdin töiltäni alkaa käymään tuon kimppuun! 🙂 Mutta kyllä se saadaan toimimaan, jollakin aikavälillä ainakin! 😀

 2. Oijoi, juuri tuollaista sinistä olen etsinyt! Mietin PPn Alicea, mutta ei sekään ole ihan se mitä haen. Mutta tämä näyttää hyvältä! Saakohan näitä vielä..?

  Hienot on koristelutkin! 🙂

  1. En tiedä saako tätä, itse voitin tämän Mimosan arvonnasta toissajouluna, joten veikkaisin, että ei saa.. :/ Mutta kannattaahan sitä yrittää metsästää tätä! Kiitos! 🙂

 3. Mä mietin että ei ole sun blogi päivittynyt vähään aikaan. No eipä niin kun en ollut lisännyt uutta osoitettasi bloggeriin 😀 Mulle ei vissiin riitä vaikka muistuttaisi kuinka monta kertaa, että blogin osoite muuttuu. Mutta hyvältä näyttää niin blogin ulkoasu kuin nämä kynnetkit! <3

  1. Mä oon vähän samanlainen, aina ihmettelen mihin jokin blogi on kadonnut! 😀 Tervetuloa takaisin messiin ja kiitos! ♥

Leave a Reply