Grass is Lime Greener

Kerran kesässä täytyy käyttää China Glazen Thistle Do Nicelyn kynsillä ja Grass is Lime Greener. Juhannuksena oli toisen vuoro ja lomilla tämä oli kynsillä.

Halusin valkoiset koristelut, mutta ajattelin, ettei ne näy kuvissa lainkaan. Päädyin mattaamaan koko lakkauksen ja mielestäni se olikin oikin hyvä valinta.

Pohjalla kolme kerrosta Grass is Lime Greeneriä ja vieläkin se näytti siltä, että tarvitsee lisäkerroksia. Tämän lakan huono puoli onkin koostumuksessa, se levittyy oikeastaan ihan hyvin, mutta siihen jää silti laikkuja. Varsinkin kun laskee siveltimen kynnelle, se tuntuu jättävän jäljen siihen kohtaan. Tässäkin lakassa kauneus antaa paljon anteeksi. Leimat tein valkoisella Essencen lakalla BPS:n laatasta BP-L003.

Untitled-1

Tuo lakka ei ole maailman helpoin kuvattava, mutta tässä alemmassa se taitaa jo olla aika lähellä. Tässä nuo koristelutkin näkyvät paremmin.

2

Nuo leimat näyttivät livenä melkeinpä kolmiulotteisilta, joten näitä tuli kyllä tuijoteltua. Mulla on tosi pitkästä aikaa näin pitkät kynnet, joten sekin kyllä omalta osaltaan aiheuttaa tuijotusta. Nämä ovat siinä rajalla jo, että ovat liian pitkät, mutta annan niiden vielä vähän kasvaa ennen viilaamista.

Käytetyt tuotteet:

 • Essie First Base
 • China Glaze Glass is Lime Greener (x3)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimauslakka Essence valkoinen
 • Leimauslaatta PB-L003
 • Leimojen päällä Seche Vive

Tallenna

Tallenna

Tallenna

12 thoughts on “Grass is Lime Greener”

 1. Minä en niin ole vihrän ystävä, mutta eihän tästä voi olla tykkäämättä! Mattaus on kirsikkana kakun päällä. 🙂

  1. En mäkään niin vihreästä tykkää, mutta tämä menee vallan mainiosti! 😀 Kiitos!

 2. Ihanat lakkaukset! itsellä ei riittänyt kärsivällisyys Grass is Lime Greenerin kanssa, harmi! Kaunis sävy mutta ei kestänyt hermot :’D

  1. Kiitos! On se siinä ja tässä riittääkö itselläkään, mutta vielä toistaiseksi sävyn ihanuus on voittanut! 😀

 3. Huih! Kunnon väripläjäykset tähän harmaaseen aamuun ♥_♥
  Miulla on tänään viikon ainut vapaapäivä ja kun tunti sitten heräilin ja aukasin verhot, yllättäen kasvoille iski harmaa ja sateinen sää… Mutta aamukahvi ja nämä siun kynnet kyllä piristi mieltäni sen verran, että päätin tästä päivästä tulevan huippupäivä huonosta säästä huolimatta! On siis älyttömän ihanat ja pirtsakat lakkaukset, kiitos! ^.^
  (Ja anteeksi avautuminen :D)

  1. Kiitos, ihana kommentti! Kiva jos on jotenkin voinut vaikuttaa positiivisesti toisen ihmisen elämään, edes hetken! ♥ ♥

Leave a Reply