Huhtikuun kosmetiikan ostosyhteenveto

En mä nyt tiedä pärjäsinkö paremmin huhtikuussa verrattuna maaliskuun törsäilyyn. Mun oli kyllä tarkoitus hillitä ostamista, mutta kun kaikkea kivaa ja TARPEELLISTA löytyi.

Mulla on China Glazen Passion ollut luottoleimauslakka kultaisten saralla ja se on vedellyt viimeisiä jo pitkään. Olen kuullut Maybellinen kultaisen lakan toimivan myös leimailussa ja nyt kun bongasin sen alekorista, täytyihän se ostaa testiin. Myös tuon Essencen vesipohjaisen topperin ostin testiin, jos sillä saisin esimerkiksi foliot kynsille rypistymättä.

Maybelline 4 € ja Essence water based top coat 2,85 €.

IMG_3384

Sain idean vaihtaa mun kaikki laatat isosta kansiosta pieniin koteloihin ja pitihän mun sitten tilata muutama kotelo. Valitsin pyöreille pienille laatoille samanlaiset violetit kotelot ja vähän isommille sitten toisenlaisia, mutta violetteja nekin. Tässä on yhteensä 11 laattakoteloa, näitä jäi vielä jonkin verran täyttämättä. Nämä kustansivat yhteensä 14,50 €.

IMG_3386

Näiden laattakoteloiden piti olla oikeasti samankokoisia, sillä ostin nämä samalta myyjältä ja samaan aikaan. Kuten tiedätte näin voi käydä ebayssa ja valitettuani aiheesta sain rahani takaisin vääränlaisen kotelon osalta. Hintaa jäi 1,60 €.

IMG_2923

Jotta Überchicin laatat eivät jäisi ilman koteloa, metsästin kaksi tällaista koteloa Aliexpressistä. Nämä maksoivat yhteensä 9,85€.

IMG_3568

Olen ihan alusta asti innolla seurannut Lina nail artin laattojen tuloa markkinoille ja nyt kun niitä tuli Hypnotic Polishille myyntiin, päätin tilata yhden laatan testiin. Laatat ovat tosi tyyriitä, joten useampaa en raaskinut ostaa. Samaan tilaukseen ujutin ÜC-setin 17. Nämä maksoivat yhteensä 43,90€.

IMG_3571

LFBeautybox kuuluu jo jokakuukautiseen rahanmenoon ja velottaa mun tililtä 17,42 €.

IMG_3387

Kauppareissulla muistin, että hoitoaine ja kuivashampoo vetelevät viimeisiään. Dove-hoitoaineet ovat mun hiuksille markettituotteista juuri sopivia, nyt oli tarjouksessa 2 kpl/4€. Batisten kuivashampoo ei varmaan esittelyjä kaipaa, 5,95€.

IMG_3416

Tämä Philosophyn purity -puhdistusaineen hienouden älysin vasta kun käytin pari viimeistä kertaa matkakokoon pakattua ainetta. Olin jotenkin ajatellut, että tämä käy ainoastaan ihon puhdistukseen ja siihen se onkin ollut hyvä. Iho ei kiristä tuotteen käytön jälkeen ja se tuntuu mukavan pehmeältä. Loistava siitä tuli sitten kun älysin lukea paketin kyljestä sen, että se puhdistaa myös vedenkestävän silmämeikin. En ymmärrä miksi en sitä muka aluksi huomannut. Olin jostain syystä vähän epäluuloinen laittamaan tätä silmien alueelle, mutta kun kokeilin sitä, niin rakastuin. Mä en tykkää hankailla meikkejä hirvittävän kauan pois ja tämä tuote poistaa myös silmämeikin niin vaivattomasti että pakkohan tätä oli ostaa lisää! Tuote oli tarjouksessa Emotionissa, siksi se tarttui mukaan. Tuotteelle jäi hintaa 17,90€.

IMG_3414

Että sellainen kuukausi. Jos kaikki lasketaan yhteen, loppusumma on n. 122 €, mikä on minun mielestä taas aika korkea summa. Ei ehkä viikottaiseksi jaettuna, mutta kyllähän tämä nyt on jo melkoista törsäystä kuukaudesta toiseen! 😀

Muistattehan osallistua arvontaan, aikaa on vielä 14.5.2017 asti!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

8 thoughts on “Huhtikuun kosmetiikan ostosyhteenveto”

  1. Mua kiinnostelee kans noi Linan laatat mutta UC vie kaikki rahani ja nuo on vieläkin kalliimpia. Ilmeisesti kuitenkin toimivat moitteetta jne? Mä en uskalla ostaa yhtäkään, ettei sitten käy niin että olen koukussa niihin 😛

    1. No jos totta puhutaan, en saa tuota Linan laattaa toimimaan ihan niin hyvin kuin ÜC:t, ostin nimenomaan tuon “liukuvärjäysleiman” vuoksi, mutta kaikki scraperit vetää siitä lakkaa pois. Mutta en luovuta! Toinen kuvio, jota testasin, toimi kyllä ihan hyvin. 🙂

  2. Noi Linan lastat mut hinta. Auta armias, varmaan kohta käy sortuminen 😀 Purity putsari alkoi kiinnostaa myös, käytän sekä vedenkestävää meikkivoidetta että silmämeikkiä!

    1. No sanos muuta, hinta on aika suolainen! 🙂 Kannattaa kyllä pyytää puritystä näyte tai ostaa minipullo tätä, jotta tietää sopiiko omaan käyttöön, ennenkuin ostaa ison putelin. 😀

  3. Mulle tarttui mukaan Cittarin alennuksesta Maybellinen Platinum Drape. En vielä kokeillut, mutta seuraavaksi on kyllä sen vuoro. Jos vielä leimauksissakin toimii, niin todellakin hyvä ostos. 🙂

    1. Harvemmin kyllä tulee nykyään marketista ostettua muuta kuin essenceä. Kiva vain jos toimisi leimauksessakin tuo! 🙂

Leave a Reply