Inspiraatiota muualta

Huhhuh, mulla on mennyt tässä pari viikkoa toipumiseen rankasta työputkesta, enkä ole kynsiä laitellut sen kummemmin, vaan mennyt ihan yksivärisillä. Nyt alkaa pikkuhiljaa helpottamaan ja aivokapasiteettia riittää muullekin kuin työlle.

Lauantai-iltana vein miehen pikkujouluihin, avasin pullon viiniä ja vietin laatuaikaa itsekseni viilaamalla kynnet lyhyemmiksi ja lakkaamalla kynnet tosi huolellisesti. Olen huomannut sen, että lakkauksen jälkeen tulee paras fiilis, kun lakkaus on kokonaan kuivunut ilman ruttuja ja että ne on tosi pikkutarkasti tehty. Tällä tarkoitan sitä, että yritän viilata kynnet vimpan päälle, siistiä lakkauksen tosi hyvin ja teen koristelut niin, ettei ne varmasti yhtään leviä. Joskus nimittäin kiireessä varsinkin oikean käden kynnet (eli ei kuvauskäsi) on huolimattomasti tehty ja leimat saattavat olla vähän levinneet.

Tällä kertaa sain inspiksen Instasta @best.nogti -käyttäjältä, tämä taisi olla jokin sponsoroitu juttu tms. Sivut ovat jotain sellaista kieltä (venäjää?), että en ymmärrä siitä mitään, mutta tilistä päätellen sinne kerätään muiden toteutuksia. Kuvan mukaan alkuperäiset kynnet löytyvät tililtä @annienailsbeauty. Itse käytin samankaltaisia sävyjä lakkauksessani ja tuunasin sitä Born Prettyn laatalla ja Essencen valkoisella leimauslakalla.

Lakat, joita itse käytin olivat China Glazen Hello Gorgeous! ja Pink of Me, sekä Essencen We Go Together.

1

Mun mielestä näistä tuli ihan superkivat! ♥ Tiedän, että en pysty pitämään näitä kovin montaa päivää lakkauksen tummumisen vuoksi, mutta on se silti sen arvoinen!

Leave a Reply