Joulukalenterin sisällöt päiviltä 6-12

Tässä yhteenvetoa Lookfantasticin joulukalenterin luukuista 6-12.

6-12

6. ThisWorks in Transit Camera Close-Up

Kosteusnaamio, kosteusvoide ja primeri, kaikki yhdessä paketissa. Tässä on ehkä liian voimakas tuoksu omaan nenään, mutta aion silti kokeilla tätä. Thisworksillä on monia tuotteita, joista olen yllättynyt positiivisesti. Poislukien tietenkin tyynysuihke, jota en tule koskaan ymmärtämään saati sitten käyttämään. 😀 Täysikokoinen tuubi tätä maksaa 35,45€.

7. James Read H2O Illuminating Tand Mist Body

Tämä kosteuttava ja itseruskettava vartalosuihke tuskin pääsee koskaan omaan käyttööni, mutta ihan mielenkiintoinen tuote muuten. 200 ml suihketta maksaa 36€.

8. Redken No Blow Dry Airy Cream

Omaan nenään kivasti tuoksuva muotoiluvoide hiuksille. Tämä on vähän oudompi itselle, mutta mielenkiinnolla kokeilen tekeekö tämä mitään. Tämä nimittäin laitetaan kosteisiin hiuksiin ja annetaan kuivua itsekseen. Olen äärimmäisen laiska kuivaamaan hiuksiani hiustenkuivaajalla (hyi mua!), joten ihan mielenkiinnolla kokeilen.  150 ml maksaa 18,45€.

9. Bellápierre Banana Setting Powder

Tämä oli kiva! Vaikka en niin tuosta bakingista ole innostunut, tätä tuotetta on kuitenkin tosi jännä kokeilla. Itsellä tällaiselle on käyttöä kasvojen punoituksen neutralisointiin, joten käyttöön kuitenkin tulee. Mulla on entuudestaan Cliniquen kivipuuteri, jonka käyttötarkoitus on vastaava ja olenkin siitä tykännyt. Hintaa tällä tuotteella on n. 35€.

10. Oskia London kasvonaamio

Tämän kasvonaamion annetaan kuivua kasvoille, jonka jälkeen se hierotaan vielä iholle ja lopuksi huuhdellaan pois. Suhteellisen voimakkaan tuoksuinen omaan nenään, mutta täytyy kuitenkin kokeilla. Aika arvokkaasta tuotteesta on kyse, sillä 50 ml tätä maksaa 64,45€.

11. Molton Brown Gingerlily -suihkusaippua

Tätä tuli eri tuoksussa viime vuonna, tämän tuoksusta en osaa sanoa pidänkö vai en. Kokeilemalla taitaa tämäkin selvitä! Tämähän on aika tyyristä saippuaa, sillä 300ml maksaa 30$. Mutta kyllä se tuntuukin vähän luksukselta. 😉

12. Caudalíe Vinosource Moisturizing Sorbet

Kuulostaa tosi kivalle tuotteelle näyttääkin aika söpölle. Tuoksu on hyvin mieto ja imeytyykin tosi nopeasti, tykkään! Hintaa 40ml tuubille on 26,95€.

Tässäpä nämä kuusi viimeisintä luukkua. Näistä tuotteista todennäköisesti käyttöön jäävät kaikki muut, paitsi tuo vartalosuihke. Pari muuta saattaa päätyä eteenpäin liian voimakkaan tuoksun vuoksi, mutta sen näkee vasta kokeilun jälkeen. Mitkä näistä kuulosti parhaimmille tuotteille?

4 thoughts on “Joulukalenterin sisällöt päiviltä 6-12”

  1. Toi seiska! Suihke, aivan järjettömän karsee tuoksu. En ikinä kykenis käyttämään. Muut oli kivoja, pari kyllä myös tuoksuu liikaa omaan makuun mutta testaan.

Leave a Reply