Kesä ja ampparit, eiku!

Täällä ollaan!

En ole istunut kotona viime aikoina lainkaan koneella, enkä juuri muutenkaan viettänyt aikaa täällä, joten en ole lakannut kynsiä (toki yksiväriset lakkaukset ovat olleet kynsien suojana) enkä blogannut.

Yhdet kynnet tein vähän aikaa sitten, mutta lopputulos oli kaikkea muuta kuin mun tyyliä (toivottavasti alla oleva upotus näkyy), joten en hirvittävästi näistä kynsistä pitänyt. 😀

https://www.instagram.com/p/BvmQDVygRlc/?utm_source=ig_web_copy_link

Noiden edellisten psykedeelisten kynsien jälkeen onnistuin tekemään toiset samankaltaiset. Miksi en vain osaa lopettaa kesken tätä hommaa jos menee pieleen? 😀

Ostin testiin pari Essencen lakkaa, niitä uuden mallisia. Ajattelin kokeilla huvikseni niiden peittävyyttä, josko toimisivat leimailussakin. Tämän postauksen kultasävyinen Rockstar on tosi peittävä, mutta ei silti paras mahdollinen leimaukseen. Se peittää kynnen yhdellä kerroksella (kuten tässäkin lakkauksessa on vain yksi kerros), mutta leimat jäävät jotenkin haaleiksi.

Kullalle sopii kaveriksi aina musta ja niinpä ajattelin valkata sille kaveriksi jonkin kuvion uusista laatoista. MoYoun Illusion collection -03 -laatan kohdalla mulla sattui virhearvio, enkä jotenkin hahmottanut leiman kokoa ja leima peittikin lähes kaikki kynnet kokonaan.

3_illusion_1024x1024

Mattasin lopputuloksen OPIn mattalakalla. Onnistunut toteutus, mutta lopputulos ei ollut sinnepäinkään, mitä olin itse ajatellu.

1

Lopputulos on jälleen kerran psykedeelinen, mutta ne tuovat mieleen myös ampiaiset, kiitos värivalintojen. 😀 Silti näillä kynsillä ollaan edelleen, jo neljättä päivää!

Aika paljon on tullut vietettyä aikaa talolla, asiat etenee pihalla olevan pikkumökin osalta pikkuhiljaa. Toivottavasti tässä lähiaikoina päästään siirtämään pikkumökki sen tulevalle paikalle. Äidin kanssa ollaan tyhjennetty myös vinttiä, meistä kun ei hirvittävästi noissa rakennuspuolen hommissa ole tällä hetkellä apua.

Toivotaan siis aurinkoisia kelejä, että saadaan hommia etenemään! Hyvää viikonloppua kaikille!

3 thoughts on “Kesä ja ampparit, eiku!”

  1. Miten hauskat! Ei omaa tyyliä mutta ihailen taitavaa toteutusta ja yksinkertaisen näyttäviä värivalintoja. Hienot!!

Leave a Reply