Kynsieni kunto tällä hetkellä

Olin päivällä raksahommissa teilannut yhden kynnen nurkan, joten mun piti tasata kynsiä hieman, että saan kaikki kynnet saman mittaisiksi. Multa usein kysytään siitä, miten mulla on hoitokuuri toiminut kynsiin. No nyt nappasin kuvan!

Olen siis käyttänyt Mavalan kynnenkovettajaa ja Trindin Nail Repairia aina silloin tällöin. Kynnenkovettajaa harvemmin, koska jos sitä käyttää joka kerta, kynsistä tulee liian kovat ja ne napsuvat sitten sen vuoksi poikki. Nail Repair on pelastanut kynnet jo muutamaan kertaan ja kyllä se taitaa olla suurin syy tälläkin kertaa. Mulla ei siis ole enää liuskottumia kynsissä lainkaan. Toki mulla on yksi kynsi paikattu, mutta se on oman toheloinnin seurauksena tullut.

Otin tämän kuvan ennen kuin ryhdyin lakkauspuuhiin, joten en ole siistinyt tai rasvannut kynsinauhoja vielä mitenkään, vaan teen sen aina sitten vasta lakkauksen valmistuttua. Ei siis kannata kiinnittää liikaa huomiota niihin, vaan kynsien kuntoon. 😉 Näissä mulla on kyllä jo aluslakkaa, mutta kyllä näistä näkee, ettei niissä enää liuskottumia ole. Jee!

2

Varsinaisessa lakkauksessa halusin käyttää uutta PiPon Sharkya, mutta mulla oli tosi paljon vaikeuksia keksiä sille lakalle koristelut.  Kokeilin leimata eri vaihtoehtoja pullon kylkeen (kyllä, teen joskus näin, että näen leiman lakan päällä), eikä mikään oikein iskenyt lakan kanssa.

En sitten keksinyt tyydyttävää lopputulosta ja päädyin jälleen kerran käyttämään ties monettako kertaa MoYoun laattaa Artist Collection – 28. Käytin mustaa ja holohopeaa Colour Aliken lakkaa ja leimasin chevron -kuviot kynsille.

Untitled-1

Ihan perusnätit lakkaukset mun mielestä, mutta olisin halunnut jotain tuijotusta aiheuttavaa aikaiseksi. Noh, ehkä sitten ensi kerralla! 😀

12 thoughts on “Kynsieni kunto tällä hetkellä”

 1. Voi, tuo Sharky on sitten upea! Ja mun mielestä leimavalinta on täydellinen <3

  Ps. Onnittelut siitä ettei liuskottumia enää ole! Sun kynnet on oikein ihailtavassa kunnossa taas 🙂

  1. Kiitos! ♥

   Kyllä ne taas heikkoon kuntoon jossakin vaiheessa menee, joten nautin nyt näistä ehjistä kynsistä. 😀

 2. Sharky näyttää ihanalta, apua kohta tulee himo siihen vaikka ajatteline tten tarvii Londonin ja Winterin lisäksi 😀 siis nää leimat just toimii, näyttää oikein hyvältä ja kynnetkin on tosi hyvässä kunnossa 🙂 itse en voi enää olla ilman Nail Repairia!

  1. Mäkin ajattelin ekaksi, etten tarvi tätä, mut onneksi ostin! 🙂 Mulla sama, nail repairista en luovu! 😀

 3. Hei, sori kun häiriköin vanhassa postauksessa.

  Onko Trindin Nail Repair aiheuttanut sormien ja kynsien (tai siis kynsipedin) särkyä sinulla? Ostin sen kun kaikki kehuivat, mutta lopetin käytön viikon jälkeen infernaalisen säryn takia. Normaali sivuvaikutus vai jotain muuta?

  1. Mulla ei ole ollut ikinä tuon kanssa mitään ongelmia. Voiko siinä olla jokin ainesosa, jolle olisit allerginen? Käytätkö normaalisti kynsissä lakkaa? Kysyn siksi, kun itsellä lakkojen kanssa kynnet vähän “käpristyvät” ja koska olen aina lakat kynsillä, mulle se epänormaali tila on se, että ei ole lakkaa ja tällöin mulla alkaa kynsipetiä särkeä, kun ilmeisesti lakattomuus alkaa suoristamaan kynsiä vähän. Kipu helpottaa itsellä heti kun laitan jonkin lakan kynsille ja se kuivuu. Ajattelin, että voiko sulla olla tilanne toisinpäin? Muuten sanoisin, että olet yliherkkä jollekin ainesosalle siinä.

Leave a Reply