LF-Beautybox marraskuu

Mä odotin jotenkin tosi paljon tämän kuun boksilta, sillä boksin ulkonäkö itsessään oli tosi glamour.

IMG_5819

Avasin kannen ja ihmettelin, kuinka vähän siellä näytti olevan silkkipaperin alla tavaraa verrattuna edellisiin bokseihin.  Katsotaanpa sisältöä hieman tarkemmin.

BelláPierre Kiss Proof Lip Creme

IMG_5821

Tämä on varmasti sellaisille henkilöille mieluinen, jotka käyttävät muutakin kuin huulirasvaa. Minähän en käytä oikeastaan ikinä muuta, jotenkin huulituotteet on niitä joita en osaa käyttää. En siis hirvittävästi innostunut tuotteesta, vaikka sävy on juuri mieleeni. Jos vain oppisin käyttämään näitä… Hintaa tällä on 20$.

Thisworks Deep Sleep Pillow Spray

IMG_5823

Tämä tuote on tullut aikaisemminkin, enkä silloinkaan ymmärtänyt sitä. Eli tyynysuihke, jonka tuoksu on niin voimakas, että en minä ainakaan haluaisi tätä nuuhkia nukkumaan mennessäni. Sisältää laventelia ja kamomillaa. Onnistuin kaiken lisäksi tätä nuuskuteltaessa suihkauttamaan villapaidalleni tätä, joten pakko oli ottaa villapaita pois päältä, sillä se tuoksu oli tosi voimakas. Väkisinkin käy mielessäni, että onko oikeasti tällaiselle tuotteelle olemassa kysyntää? Boksissa tuotteen koko 5ml ja täysikokoinen tuote (75 ml) maksaa n. 21.45€.

Murad Essential-C Day Moisture Broad Spectrum SPF 30 PA+++

IMG_5820

Päivävoide ikääntymisen merkkejä vastaan. Pieni on tuubi, tuoksu voiteella on sopiva omaan nenään, joten käytettyä tulee. En tosin usko tämän pystyvän ihmeisiin, pari kertaa olen käyttänyt, enkä huomannut eroa normaaleihin kosteusvoiteisiin, eli ihan perusrasvaa mun ihollani. Boksissa tullut tuubi on 10ml ja 50 ml tätä tuotetta maksaa 63$, joten aika arvokkaasta tuotteesta on kyse.

Filorga Time-Filler Cream

IMG_5824

Tämä hoitovoiteen pitäisi silottaa ihon juonteita ja ryppyjä ja tätä myydään myös apteekissa. Vaikuttavina aineina mm. hyaluronihappo, joka saa heti oman kiinnostuksen heräämään. Vielä en ole ehtinyt testata tätä, mutta odotukset ovat korkealla. Tuubissa on tuotetta 7ml ja  täysikokoinen tuote (50 ml) maksaa 89$. Tämä on ehkä boksin kiinnostavin tuote omasta mielestäni.

Pixi by Petra Glow Booster in Pink Pearl

IMG_5822
Pixi on itselleni tosi mielenkiintoinen tuotemerkki, mutta en kyllä innostunut tästä oikeastaan yhtään, sillä en osaa näitä käyttääkään. Vaikka voiteessa onkin aika hentoinen kimallus, en usko edes kokeilevani tätä tuotetta, joten tämä lähtee eteenpäin. Tuubin koko on 12 ml ja ilmeisesti tätä myydään vain seteissä, sillä en löytänyt tälle yksittäishintaa ollenkaan.

Teeez Cosmetics Spectrum of Stars Eyeshadow

IMG_5827

Viimeisenä hauska palloon pakattu luomiväri, joka sävynsä puolesta sopii hyvin pikkujoulukauteen ja muutenkin  pidän tällaisesta sävymaailmasta, joten tätä tulee varmasti testattuakin.

IMG_5825

Itselle on tullut vähän sellainen fiilis, että ostaisin mieluiten luomivärini yksittäisinä nappeina, sillä mua ärsyttää palettien käyttämättömät sävyt. 😀 Tämä luomiväri sopii siis tuohon ajatukseen oikein hyvin. Hintaa tälle pallerolle kertyy 23$.

Vaikka tuotteet ovat täysikokoisina todella arvokkaita, jotenkin tämä boksi kaikkine minituubeineen ei säväyttänyt mua niin kuin edelliset. Kun tuotteet laittaa yhteen kasaan, siinä näyttää olevan kolme pikkuruista tuubia, yksi pikkuruinen suihke, luomiväri ja huulipuna. Saan tuotteet mahtumaan kämmenelleni ihan helposti. Vali vali vali, mutta tämä oli jotenkin itselleni vähän pettymys. Pari tuotetta oli tosi kivoja, muista en niin välittänyt.

Jos nyt kuitenkin halutaan ajatella positiivisesti, niin tässä boksissa on kuitenkin se hyvä puoli, että uskallan toivoa joulukuun boksilta parempaa sisältöä kuin tältä! 😀 Nyt jopa huomasin boksin esittelyvihkosessa olevan aina seuraavan boksin spoileri takakannessa. Mutta en kyllä aio niitä jatkossakaan katsella, näin on paljon kivempi. 🙂

4 thoughts on “LF-Beautybox marraskuu”

 1. Toi tyynysuihke on niin arsyttava, mullekin on sattunut niita pari ja oon antanut ne kaverille, joka oli ihan onnessaan, koska se oli oikeasti suunnitellut semmosen ostamista! En muutenkaan voi sietaa laventelin hajua, yok.

  Mut joo, ymmarran fiiliksen, ei kovin savayttava sisalto. Toi luomivaripallo on hauska mut nayttaa ei-mun-variselta, onkohan niissa ollu vaihtelua..

  En oo makaan huomannu tommosta spoileriasiaa muuten! Tosin en oo nyt boksiakaan tilannu puoleen vuoteen, harregyyd!

  1. Eli tolle tyynysuihkeelle on sitten kysyntää, ainakin yhden ihmisen verran! 😀

   Ilmeisesti luomiväreissä on ollut tarjolla muutakin, esim. jonkin vihertävän olen nähnyt useammassakin esittelyssä.

   Nyt ei ollut varsinaista tuotetta kuvan kera spoilaamassa kuten viime kuun lehdessä oli, mutta vihjeitä seuraavasta se kyllä sisälsi. En tietenkään halunnut lukea tarkkaan mitä siinä luki! 😀

  1. Tämä osoittaa hyvin sen, että vaihtelua pitää bokseissa olla. Kaikki ei vain ole samanlaisia käyttäjiä. 🙂 En varmasti ostaisi itsekään tuota Filorgaa ilman kokeilemista! 😀 Mua harmittaa vietävästi kun en osaa käyttää huulipunia, toisaalta mä säästä älyttömiä määriä rahaa kun en ostele niitä. 😀

Leave a Reply