Lookfantastic Beauty Box – Helmikuu

Boksi saapui tässä kuussa hiukan aikaisemmin kuin viime kuussa. Nyt sain omani jo ennen puolta kuuta (!!!) juuri sopivasti ystävänpäivänä. ♥

IMG_6151

Boksikin oli kovin punainen ja aiheeseen sopiva. Teemana oli the beauty rendezvous.

Avasin boksin ja olin kyllä jotenkin pettynyt. Sisältönä pikavilkaisulta näytti olevan vain pieniä matkakokoisia tuubeja. Kurkistetaan kuitenkin sisältöön ennen tuomitsemista!

1. Caudalie Vinosource S.O.S Thirst Quenching Serum

IMG_6152

En tiedä mistä näitä nimiä revitään, mutta en ikipäivänä muistaisi tämän nimeä jos sitä multa kysyttäisiin. Seerumi on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle. Tykkään oikein paljon miedosta tuoksusta, joten menee ehdottomasti kokeiluun. Boksista tullut tuubi oli kooltaan 10 ml ja 30 ml tuotetta maksaa 49$.

2. FILORGA Meso-Mask

IMG_6155

Silottava naamio, jota laitetaan reilusti iholle 15-30 minuutiksi, jonka jälkeen poistetaan vaikkapa vanulapun avulla. Toki tätä voi käyttää myös yönaamiona, mitä itse ainakin aion kokeilla. Tässäkään ei ole voimakasta tuoksua, joten mielelläni kokeilen. Tuubissa oli 15 ml ja 50 ml tuotetta maksaa n. 50€.

3. DR. PAWPAW

IMG_6153

Tämä voide sopii kaikkeen, huulista muuhun ihonhoitoon. Tuote on pakattu huulivoiteen muotoon, tästä plussaa. Tuote ei tuoksu ja tuntuu huulilla kosteuttavalta. Ensituntumalta tykkään oikein paljon ja tulen käyttämään tämän lähinnä huulivoiteena. Tässä tuubissa on 10 ml voidetta ja 25 ml maksaa n. 7£, eli kovin kalliista tuotteesta ei ole kyse, mutta mitäpä siitä jos tuote vain on toimiva! 🙂

4. Bellapierre Shimmer roll in Champagne

IMG_6157

Tällä saadaan hehkua kasvoille sinne minne sitä tarvitaan, esimerkiksi luomille tai poskipäille. Mä en oikein tällaisista rollereista niin välitä, mutta ehkä kuitenkin kokeilen. 🙂 Nopeasti googlaamalla en löytänyt tälle tarkkaa hintaa, mutta sanoisin, että n. 8 euroa voisi olla oikea veikkaus, jos 6 kpl rollereita saa 50 euron hintaan.

5. TRIFLE Cosmetics Sublime Lip Scrub in Sugar Pear

IMG_6156

Jei, huulikuorinta! Toinen jei, sillä tuoksukin osuu omaan makumaailmaan hyvin! Tosi kiva tuote, en malta odottaa, että pääsen kokeilemaan. 10 ml maksaa 17,95$.

6. Elemis Pro-Collagen Marine Cream

IMG_6154

Ryppyvoidetta. Tässä voiteessa oli myös mieto, mutta minulle epämiellyttävä tuoksu, joten en tiedä käytänkö tätä vai annanko eteenpäin. Tuubilla on kokoa 15 ml kun alle 50 ml tätä maksaa 110 euroa! Tuolla hinnalla täytyisi jo ryppyjen häipyä pelkästään purnukan näkemisestä.

Vaikkakin tällä kertaa boksi on mielestäni tylsähkö, oikeastaan pelkkiä tuubeja yhtä tuotetta lukuunottamatta, menevät tuotteet taas käyttöön. Onhan tässä se hyvä puoli, että kun on pieniä tuubeja, mä ehkä ehdin käyttää nämä loppuunkin? Mutta kyllä mä olin jotenkin vähän enemmän halunnut ilahtua tämän kuun boksista. Seuraavaa odotellessa!

4 thoughts on “Lookfantastic Beauty Box – Helmikuu”

    1. Kovin oli kyllä kevyt sisältö tässä boksissa. Jospa sitten ensi kuussa parempi!

  1. Hmm.. En oikein ole syttynyt näille viimeaikaisille LF Bokseille. Silloin alkuaikoina sisällöt olivat omaan makuun kiintoisempia jolloin tilasin itsekin muutaman, mutta nyt kaikki tuntuu olevan blääh 🙁

    1. Tuo on kyllä totta, että nämä ovat ennen olleet parempia kyllä. Mutta jospa se tästä piristyisi?

Leave a Reply