Lookfantastic Beautybox Tammikuu

Teemana tässä kuussa oli Beauty Forward. Boksi oli toistamiseen kohtuuttoman myöhässä, omani sain vasta keskiviikkona! Tämä boksi tuli vielä myöhemmin kuin edellinen. Nari nari nari, mutta silti odottavan aika on pitkä!

IMG_6046

Kurkataan boksin sisältöön. Boksissa oli 6 tuotetta, joista matkakokoisia 5 ja vain yksi täysikokoinen tuote, joka sekin on aika edullinen.

1. ESPA Pink Hair And Scalp Mud 30 ml)

IMG_6051

Naamio hiuksille ja päänahalle, jättää hiukset sileiksi ja pehmeiksi, sekä ravitsee päänahkaa. Aika pieni tuubi, mutta kyllä tästä varmasti pari kertaa kokeilee. Tuoksu ei ole paha omaan nenään, joten kokeiluun menee. 180 ml tuotetta maksaa 53,45€.

2. ModelCo 3D Lash Primer

IMG_6053

Primeri ripsille, tämä oli mielenkiintoinen tuote, mielelläni kokeilen! Tämä oli myös boksin ainoa täysikokoinen tuote ja tällä on hintaa 7€.

3. Monuspa Warming Ginger Bath & Body Oil (30 ml)

IMG_6050

Tätä öljyä voi lämmittää käsissä ja käyttää hierontaan, tai kylvyn/suihkun yhteydessä, jossa öljyn pitäisi muuttua puhdistusmaidoksi jättäen ihon hyvin kosteutetuksi. Tuoksu ei ole paha, mutta ei oikein minun makuuni. Kokeilen kuitenkin. 100 ml tuotetta maksaa 35,45€.

4. Erno Laszlo Light Controlling Lotion (15 ml)

IMG_6049

Huh, mikä tuoksu tässä kasvovedessä! Minulle tulee vaan mieleen joku lapsuudesta tuttu vanhojen puliukkojen partavesi tai vastaava. Ei varmasti tule käyttöön, ihan sama, vaikka iho nuorenisi tällä 20 vuotta! :D. 200 ml maksaa 54,60€.

5. Balance Me Congested Skin Serum (7 ml)

IMG_6048

Seerumit on aina kivoja kokeilla. Tämän pitäisi rahoittaa ja virkistää ihoa. Kiva eukalyptustuoksu, sopii omaan makumaailmaan (vai hajumaailmaan?). 15 ml maksaa 18,95€.

6. Korres White Tea Facial Fluid Gel Cleanser (16 ml)

IMG_6052

Geelimäinen puhdistusaine, joka lupaa puhdistusta ilman, että iho kuivuu. Korresin tuotteet kiinnostaa nykyään itseä kovasti, tämäkin on kiva kokeilla, sillä tuote on lähes tuoksuton. 200 ml tuubi maksaa 17,95€.

Aluksi ajattelin, että boksi on ihan plääh, mutta sitten kun tarkemmin tutustuin näihin, niin kaikki tuotteet tuota “partavettä” lukuunottamatta on sellaisia, jotka tulen kokeilemaan. Sanoisin, että hyvä perusboksi, vai mitä? 🙂

4 thoughts on “Lookfantastic Beautybox Tammikuu”

  1. Korresissa oli omaan nenään semmoinen vähän kosteahkon ja hylätyn asunnon tuoksua 😀 Sain kyllä käytettyä tuon aika nopeasti, kun oli ohutta lirua ja yleensä sitä hulahti sormien välistä.

    1. Haha! Mä pikaisesti kokeilin tuota Korresia kämmenelle, se ei tuoksunut kyllä tuolle kuvailemallesi, vaan enemmänkin miedosti jollekin pesuaineelle, eikä tämä kyllä ollut ohutta tai muutenkaan lirua. 😀 Olikohan se sun aine varmasti ihan käyttökelpoista? 😀

  2. Vanhojen puliukkojen partavesi 😀 😀

    Mutta kiva, että boksi oli muuten mieluisa! Mä luulen, että itse olisin pettynyt tämän kuun sisältöön, ainoa joka oikeasti kiinnosti oli tuo ripsien primeri 🙂

    1. No tämä oli tosiaan tällainen tavisboksi, mutta silti tuotteet tulevat käyttöön tuota “partavettä” lukuunottamatta. 😀 Tää oli oikeastaan eka sellainen vähän plääh, mutta seuraavaa odotellessa! 😀

Leave a Reply