Maaliskuun ostokset

Maaliskuussa kotiutui kivoja juttuja, vaikka hirvittävästi en ehtinyt edes shoppailemaan. 🙂

Haaparannan reissulta kotiutui nämä Dependin Once Upon a Time -lakat. Nämä on kaikki tosi kivoja ja kaikki olen ehtinyt käyttää kynsilläkin jo, vaikka kaikista ei esiteltävää blogiin olekaan. Yhden lakan annoin tulevalle pienelle lakkaholistille, sillä totesin tuon pinkin olevan tarpeeksi lähellä yhtä DaLen lakkaa, joten tästä pystyi luopumaan. 🙂 Nämä lakat maksoivat hiukan yli 10 euroa, mutta mulla ei ole enää kuittia, että olisin tarkistanut hinnan ja kruunun kurssin tätä varten.

IMG_6504

China Glazen Chic Physique-kokoelmasta mua kiinnosti tämä Athlete Chic, joten tilasin sen ebaysta kuudella eurolla. Valitettavasti tämä olikin lähes identtinen OPIn Toucan Do It If You Tryn kanssa, joten annoin tämän siskolle.

IMG_6502

Heti kun kaupoista bongasin Essencen uutuuksissa leimasinsetin, ostin sen testiin yhden laatan kera. Tarkkaa hintaa en näille muista, mutta leimasin oli vähän reilu 4 euroa ja laatta parin euron tuntumassa.

1

Sain syntymäpäivälahjaksi mun perheeltä 50 euron lahjakortin Emotioniin. Tietty mun piti käydä heti hyödyntämässä lahjakortti seuraavana päivänä, varsinkin kun vielä oli viimeinen 3+1 -tarjouspäivä.

Olen ihastunut näihin Glam Glown maskeihin, joten tämä oli tosi hyvä setti päästä kokeilemaan useampaa erilaista. Trindin Nail Repair vetelee viimeisiään, joten se ostos oli ihan tarpeeseen. Löysin vielä superkauniin Essien Social-lights -50%:n hintalapulla, joten se lähti myös mukaan. Näille kaikille tuli hintaa 53,85€, joten mulle jäi maksettavaa 3,85€.

IMG_6663

Maaliskuussa tuli käytyä myös luottokampaajalla, sitä kun ei ole tullut tehtyä taas toviin. Sinne taisi hujahtaa n. 60 euroa.

Paljon kivaa tuli ostettua, mutta onneksi sain lahjakortin, joten ihan kaikkea ei tarvinut maksaa itse. 🙂 Tässä kuussa yhteissumma pyörii n. 90 euron tienoilla, joten ei musta paha ollenkaan, kun piti kampaajallakin käydä! Toisaalta mulla on kimppatilaus lakoista tehty ja kovasti tekisi mieli tehdä toinenkin tilaus. Yksittäisen OPIn ehdin myös tilata, joten huhtikuun ostoksia on tulollaan jo aika paljon…

Miten teillä meni? 🙂

4 thoughts on “Maaliskuun ostokset”

    1. No ei mustakaan ollut kovin paha! 🙂 Pari maskia on entuudestaan tuttuja, mutta toivottavasti loputkin on yhtä ihania!

  1. Toi Glamglown setti on tosi hyvä idis, tosin kukkaron kannalta ehkä ei, koska jäin koukkuun Thirstymudiin ja Supermudiin:D

Leave a Reply