Bloggerissa seuraaminen ja Not Wearing Underwear

Ajattelin tähän kirjoittaa vielä erikseen ohjeen, jolla tämän blogin saa lisättyä Bloggerin lukulistalle niin, että se päivittyykin sinne. Tästä on tullut pariin otteeseen kyselyä ja ohje löytyy tuosta sivupalkista, mutta mainitsen sen nyt tässä vielä erikseen. Eli lukulistalle sen saa lisättyä niin, että lisää osoitteen muodossa http://www.belegwen.fi/feed. 

Ja nyt sitten itse asiaan. Ne Glam Polishin lakat, jotka omistan, ovat kaikki olleet tosi helppoja käyttää ja superkauniita. Harmi kun näitä ei ilmeisesti saa kovinkaan helposti enää tilattua tänne. Omistan näitä lakkoja vain kuusi kappaletta ja kaikki ovat samanlaisia: Peittävät vähintään kahdella kerroksella ja ovat todella helppoja lakattavia. Ainoastaan poistaminen on aavistuksen tuskallista, mutta muhittelemalla sekin onnistuu suhteellisen helposti.

Glam Polish Not Wearing Underwear suorastaan huusi kaverikseen mustia koristeluja. Valitsin sille kaveriksi OPIn Emotions-tekstuurilakan ja mustat leimat MoYoun laatasta Minimal Collection -04.

Leimat onnistuivat tosi hyvin ja aika suorinakin. Ei siis mitään ongelmia koko lakkauksen teossa.

Untitled-1

Oikein mieluisat kynnet, vielä kun olisi ollut kesä ja olisi voinut ihastella näitä myös auringonpaisteessa. Kaikki kävi jotenkin niin kivuttomasti, ettei näistä oikein keksi mitään kirjoitettavaakaan. 🙂

Käytetyt tuotteet:

 • Essie First Base
 • Glam Polish Not Wearing Underwear
 • OPI Emotions
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimauslakka Colour Alike musta
 • Leimauslaatta MoYou London Minimal Collection -04
 • Leimojen päällä Seche Vive

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

10 thoughts on “Bloggerissa seuraaminen ja Not Wearing Underwear”

 1. Mua kyllä on alkanut himottaa tää minimal-laatta sekä harmittaa tuo Glamien huono saatavuus nykyään. Tosi kaunis vihreä tämäkin ja muutenkin upea kokonaisuus 🙂

  1. Minimalit on niin ihania! Voisin olla pelkästään elää pelkästään nämä kuviot kynsillä. 😀 Toivotaan, että joku euroopassa alkaa taas myymään glameja, jotta saataisiin niitä tännekin!

  1. Mäkin ostin pari laattaa BPS:lta, just näitä kuvioita lisää ja oli siellä tosi kiva seilorilaattakin! 😀

  1. Näitä voisi kyllä suositella lämpimästi, harmi kun ei ole saatavilla helposti!

Leave a Reply