OPI – Do You Take Lei Away?

Mulla oli yhdet kynnet tehtynä pari päivää aiemmin, mutta en jotenkin tykännyt niistä yhtään, joten en kuvannut niitä lainkaan. Vaihdoinkin sen lakkauksen sitten nopeasti näihin ja johan helpotti.

Kaivelin lakkalaatikoista sopivia yhdistelmiä löytämättä hyvä matcheja. Sitten kokeilin ihan randomilla poimia lakkoja silmät kiinni. Johan tärppäsi. Käsiini osui China Glazen Rendezvous with you ja muistin kuinka kiva tuo lakka on leimaamisessa. Sille nappasin kaveriksi OPIn Do You Take Lei Away? -lakan.

Kokeilin tuota China Glazea oikein ohuiden kuvioiden leimaamiseen ja valitsin leimalaataksi Nicole Diaryn 114 -laatan.

Ihan hyvinhän tuo leimaa tällaistakin kuviota, mitä nyt jotain hyvin minimaalisia reikiä löytyy.

1

Minusta tämä lakkaus oli oikein kiva ja itseni näköinen. Nimettömää onnistuin vähän sotkemaan puhdistaessani ylimääräistä “leimanauhaa” tuolta seasta, mutta eipä se näy kun juuri ja juuri edes kuvassa. 🙂

4 thoughts on “OPI – Do You Take Lei Away?”

  1. Nää on ihanat ja kiva tapa valita lakat. Ihailen aina näitä sun täydellisiä ohuita leimoja. En malta odottaa että mun uus leimalaatta joskua saapuu DHL:n hellässä huomassa.

    1. Kiitos! 🙂 Mulla alkaa muka taas olla kaikki leimalaatat koluttu ja uusia pitäisi saada…. 😀 😀

    1. That’s true that these decorations makes the nude more appealing. I love nude polishes though. 😀 But I like to try different unusual color combinations and this one worked. 😉

Leave a Reply