Paljon nähty, mutta ei itsellä

Näitä kynsiä on näkynyt blogeissa paljon jo pidemmän aikaa, mutta en ole silti itse tällaisia kynsiä vielä ehtinyt tehdä. Tarkoitan sellaisia kynsiä, joissa on pohjalakka, kukkaleima ja kukan keskellä glitterilakkaa. Nyt minäkin sain aikaiseksi kokeiltua tällaisia kynsiä, mutta täytyy sanoa, että täytyy vielä harjoitella lisää näitä värien yhdistämisiä. 😀

Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta Essencen Ice Cream Partya. Leimat tein Essencen valkoisella, mikä oli kyllä virhe. Essencen lakka toimii hyvin ohuempiin kuvioihin, mutta ei näin isoihin, sillä tuo pohjalakka kuultaa läpi. Mutta eihän sitä tietenkään voinut kesken kaiken vaihtaa, vaan menin samalla lakalla loppuun asti! Leimauslaattana käytin Überchicin laattaa 13-01.

Näistä tuli juuri sellaiset kaukaa kauniit -kynnet. 😉

1

Lakkaus periaatteessa onnistui, mutta kuvien perusteella ei sitten kuitenkaan. Jotenkin nämä eivät kuvassa näytä ihan niin kivoille kuin mitä livenä tuntui, sillä kuitenkin näitä tuli tuijotettua moneen otteeseen kynsillä.

Käytetyt tuotteet:

 • Essie First Base
 • Essence Ice Cream Party (x2)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimauslaatta Überchic 13-01
 • Leimauslakka Essencen valkoinen
 • Glitterlakka Essencen Got My List 1
 • Koristelujen päällä Seche Vive

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

12 thoughts on “Paljon nähty, mutta ei itsellä”

 1. tosi kiva tuo Essence sävyltään! Musta on just hyvä että tässä leimauslakka aavistuksen kuultaa läpi, tulee semmonen pehmeä vaikutelma eikä kontrastit oo liian kovat. Tosi nätit!

  1. Kieltämättä kun sitä asiaa noin ajattelee, niin olet ihan oikeassa! Eipä tullut ajateltua tekovaiheessa tuota näkökulmaa ollenkaan. 😀 Kiitos!

 2. Siis näähän on tosi hienot! En ehkä näkisi omilla kynsillä mutta sulla tosi kivat ;D ja pakko sanoa että käyppä huomenna mun blogissa, millaiset kynnethän sieltä on tulossa ;DD

 3. Tosi kivat 🙂 Ei haittaa yhtään tuo pieni läpikuultavuus! Mä en oo saanut tota Essencen valkosta leimauslakkaa toimimaan ollenkaan

  1. Kiitos! 🙂 Jännä kyllä tämä essencen lakka, moni sanoo, ettei saa toimimaan ja musta se on paras ohuisiin kuivioihin käytettynä. :O Ja oon kuitenkin käyttänyt monta pulloa tuota! Kaverillakaan ei ole mitään ongelmaa, joten suuresti aina ihmettelen mistä nämä erot johtuu.

Leave a Reply