Pari Glamia

Ei ole mikään salaisuus, että pidän raidoista. Varsinkin paidoissa, sukissa ja kynsillä. Yleensä raidat iskee kynsillä aina, sama miten ne niissä on, mutta tällä kertaa ei käynytkään niin.

Lakkasin pohjalle kahta eri Glam Polishin lakkaa. Nämä ovat niitä kahden kerroksen lakkoja ja edelleen harmittaa näiden saatavuuden hankaluus! Peukalosta keskisormeen lakka oli violetti Mix Tape ja nimettömän ja pikkurillin lakka The internet is For Pourn. Molemmat lakat ovat tosi kauniita, mutta ehkä ei olisi pitänyt mennä yhdistämään niitä samaan lakkaukseen?

Leimat tein MoYoun laatasta Holy Shapes Collection -08 ja leimauslakkana käytin luottomustaa Colour Alikea.

Mietin leimojen laittamista vaakaan, mutta jostain syystä päädyin kuitenkin tekemään nämä pystyyn. Siinä se virhe ilmeisesti sitten tulikin. Leimoissa ei sinällään ole vikaa, teknisesti oikein onnistunut lakkaus ja leimatkin toimi moitteettomasti. Mutta.

1

Jotenkin lopputulos ei miellyttänyt omaa silmää yhtää ja lakkaus päätyikin poistoon vuorokauden päästä. Periaatteessa ihan jees, mutta ei sitten kuitenkaan. Oliko syynä kahden eri lakan käyttö vai tosiaan tuo pystyraidoitus. Ei vain iskenyt tällä kertaa yhtään.

Käytetyt tuotteet:

  • Essie First Base
  • Glam Polish Mix Tape (x2) ja The internet is For Pourn (x2)
  • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
  • Leimauslaatta MoYou London Holy Shapes Collection -08
  • Leimauslakka Colour Alike musta
  • Leimojen Päällä Seche Vive

Tallenna

4 thoughts on “Pari Glamia”

    1. Kiitos! 🙂 Mulla on tullut nyt syksyn aikana ostettua raitavaatteita ihan liikaa! 😀

Leave a Reply