Picture Polish – Maldives

Näistä tämänkertaisista kynsistä tulikin vähän erilaiset, näissä ei oikein ole mitään järkeä ja nämä vastustivat ihan älyttömästi. Oikein rentouttava lakkaussessio oli siis kyseessä. 🙂

Mun on tosi vaikea aina keksiä näyttäville lakoille koristeluita, enkä oikein keksinyt mitään järkevää tälläkään kertaa.

1

Pohjat tein siten, että lakkasi pari kerrosta Maldives-lakkaa peukalon, etusormen ja pikkurillin kynsiin. Keskisormessa on pohjalla PiPon Clouds, joka vaatii vähintään kolme kerrosta peittääkseen. Nimettömässä on Avonin valkoinen.

Nimettömään leimasin lumihiutaleita MoYoun laatasta Noel Collection 08 ja ajatuksena oli, että leimaan siitä myös muutkin kuviot kynsille. Nimettömät meni ihn hyvin, sen jälkeen sitten leimasin tuon oikean alalaidan kuvion keskisormeen.

Jotenkin kynnet jäi valjuksi ja mietin, että leimaan joko nimettömään tai keskisormeen jotain vielä mustalla. Kokeilin tuosta laatasta aika montaa pientä kuviota, mutta mikään ei oikein tuntunut toimivan.

Kokeilin vielä toisesta laatasta kuviota, toisen käden kynteen sainkin sen onnistumaan ihan hyvin, mutta kuvauskäteen en sitten millään.

Otin leiman uusiksi useamman kerran ja koska mulla oli kaksi leimaa päällekäin, piti myös molemmat leimat ottaa uusiksi.

Kerran sain leiman onnistumaan ja paikkasin sitten fiksuna yhtä kohtaa ja sotkin samalla muut kohdat, joten se kynsi meni jälleen uusiksi. Olin jo todella pahalla päällä, mutta en antanut periksi.

2

Lopulta sitten onnistuin tekemään leiman edes sinne päin. Tässä makrokuvassa musta näkyy hienosti pohjalla tuo Clouds, sitten päälle tuo Colour Alike Hawaiian Blue ja sitten vielä päälle mustaa.

3

Tämä lakkaus, tai oikeastaan vain tuo yksi kynsi vastusti ihan älyttömästi, mutta onneksi se lopulta onnistui. Eihän tässä lakkauksessa oikeasti mitään logiikkaa ole, mutta tulipahan tehtyä! 😀

11 thoughts on “Picture Polish – Maldives”

 1. Oot kyllä jaksanut sitkeästi yrittää ja lopputulos on todella hieno <3 Mulla ei olekaan tota Maldivesia mutta nyt vähän alkoi kutkutella, onhan se mahdottoman kaunis.

  1. Jotenkin sitä ei vaan osannut antaa periksi, kun se lopulta oli yhdestä kynnestä enää kiinni. 😀 Kiitos! 🙂

  2. Jotenkin sitä ei vaan osannut antaa periksi, kun se lopulta oli yhdestä kynnestä enää kiinni. 😀 Kiitos! 🙂

 2. On kyllä upeaa jälkeä taas kerran! Mulla on sattumoisin blogissa tänään Triton, tämän Maldivesin julkaisu on mennyt ohi…upea lakka mutta ei kovinkaan uniikki…mulla on monta PiPon sinistä ja olen huomannut ettei kaikkia tarvii omistaa 😀

  1. Kiitos! 🙂 Mullakin on monta PiPon sinistä jo, joten luulen, että tuo Triton jää multa taas hommaamatta. 😀

 3. Siis täh, ihan mahtavat!!! <3 Sulla on aina niin kivoja lakkauksia 🙂 Itse haen monesti sun blogista tai instasta inspistä copycat-kynsiin, mutta toteutus ei koskaan oo lähellekään sun tasoa 😀 Ihan huiput nämäkin siis!

  1. Kiitos paljon! 😀 ♥ Hassua, että näistä saa jotain inspistä, musta aina tuntuu, että omat tekeleet on liian tylsiä kopioitaviksi. 😀

Leave a Reply