Picture Polish – Princess

Näitä uusia PiPoja on näkynyt tosi paljon somessa, mutta ei enää niin häiritsevissä määrin, joten minäkin voin pistää sormeni tähän soppaan. Tämä Princess ei niin paljon ole mun mieleen, kuin vaaleammat punaiset, mutta kyllähän tämäkin vain nätti on. Tässä oli mun mielestä enemmän tuota holohippua verrattuna moneen muuhun PiPoon, mutta tämäkin oli helppo lakattava ja peitti kahdella kerroksella.

2

Koristelut tein Überchicin laatasta 6-02. Halusin vaihtelua, enkä valinnut mustaa tai valkoista leimauslakkaa tähän ja minusta se olikin hyvä valinta, näistä tuli tosi kivat tällä yhdistelmällä!

3

Leimat ei musta nousseet kovin hyvin, vaikka olen tuolla samalla kuviolla onnistunut saamaan täydellisiä leimoja, joten syyttävä sormi osuu leimauslakkaan, joka oli mun mielestä aika paksuuntunutta. Näissä kuvioissa laitoin kynnelle sen onnistuneemman puolen, sillä toinen puoli tuosta kukkasesta ei halunnut nousta kunnolla mitenkään.

Mulla olisi enää reilu viikko lomaa jäljellä ja tuntuu, että en ole edes päässyt lomafiilikseen. Harmittaa se, että en ole päässyt käymään missään, sillä se on ainoa tapa katkaista ajatukset tarpeeksi tehokkaasti työelämästä. Toisaalta meillä oli ihan hyvä syy skipata kaikki reissut sen talon oston vuoksi, joten se ei harmita niin paljon. 🙂 Mies on ollut jo pari viikkoa töissä, joten mä tapan oikeastaan vaan aikaa kotona, kun mitään ei pysty tekemään, eikä mikään innosta tämän helteen vuoksi. Toivotaan, että nämä kuitenkin vähän helpottaisi ennen kuin töihin pitää palata, ei meinaan ole kovin hyvin ilmastoitu tuo meidän toimisto. 😀

2 thoughts on “Picture Polish – Princess”

Leave a Reply