Pieleen meni!

Olin taas sortunut tilaamaan pari uutta Nicole Diaryn laattaa ebaysta ja hetihän niitä piti päästä kokeilemaan. Järjestelin samalla omat laatat takaisin säilytyskoteloihin ja huvikseni sitten laskin kaikki laatat, joita mulla on.

Olin varma, että saldo ylittää jo 400, mutta eipä vaan ylittänytkään, vaan jäi muutamaa vaille 400. Onhan tuo kyllä aika hurja määrä laattoja, mutta ne eivät onneksi mene ikinä miksikään. Oma maku vaan on muuttunut niin paljon, että harrastuksen alkuvaiheessa hommatut Bundle Monsterin laatat ei oikein enää iske. 😀 En silti raaski niistä luopuakaan, joten niin niitä vain kertyy.

Vaikka niitä laattoja onkin paljon, miksi se on aina niin vaikeaa keksiä sopivia koristeluja lakkauksiin?!? 😀

Tällä kertaa yritin tehdä vähän erilaiset lakkaukset ja mua kiinnosti erityisesti tuo ylimmän rivin keskimmäinen kuvio, että nouseeko se kokonaisena kynsille. Yllätyksekseni nousi!

Mulla oli käyttämättömissä vielä Colour Aliken leimauslakka Grenadine, joten etsin sille sopivaa kaveria lakkalaatikosta. Jostain syystä päädyin Essie Go Ginzaan ja otin vielä Essien Glitterin Pinking about you -lakan mukaan.

2

Noh, olihan ne sentään jotenkin lakattu. Sitä kun aina hakee jotain vähän erilaisempia kivoja yhdistelmiä, ei aina voi osua nappiin. Mielestäni tällä kerralla ei mennyt ihan niin kuin piti, vaikka lopputulos ei teknisesti ole ollenkaan huono. 😀

Vielä viikko töitä ja sitten olisikin parin viikon loma edessä, tulee muuten tarpeeseen!!

3 thoughts on “Pieleen meni!”

  1. Hui mikä laatta :DD hirmu vaikean mutta hienon näköisiä kuvioita! Ihan tekisi mieli tilata mutta tosi moni sama kuvio löytyy muista laatoistani 😉 Mullakin on monia laattoja mutta veikkaan pysyttävän kymmenissä. Olen luopunut mm. kaikista Bundle Monstereista, Konadeista, Pueenista ja Born Pretty Storesta. Kun en niitä käytä niin en jaksa jemmata. Oon muuttanut niin usein että vtuttaa raahata mukana tavaroita joita ei käytä.
    Leimaan nykyään pääosin Moyran, Uberchicin, MoYou Londonin ja BPS:n laatoilla. Enkä leimaa tai koristele kovin usein niin en tykkää säilytellä turhia romuja 🙂 siihen malliin miten ennen hamstrasi…on ollut jotenkin parempi mieli kun karsi lakka- ja tarvikekokoelmaa. Tosi hauskat leimat ja ainakin mulle tuli niistä jouluinen fiilis värien puolesta 🙂

Leave a Reply